Quantcast
Till salu inom: ”

ekohallen fjälkinge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 1/2 plans ville med källare i centrala Fjälkinge uthyres till skötsam familj med ordnad ekonomi och goda referenser. BV: Kapprum, hall, tvrum och vardagsrum i fil med utgång till överbyggd altan i söderläge. I vardagsrummet finns också en kamin. Helkaklad toalett med dusch och bad med golvvärme. Och kök. OV: Möblerbar hall, 2 sovrum och 4 skrubbar som kan användas som klädkammare eller allmän förvaring. Källare: Hall,matkällare, rymlig tvättstuga, ett stort förrådsrum och ett inrett rum. Uppvärming sker med fjärrvärme. Hyran avser kallhyra. På tomten finns ett garage på 24 Kvm och en stenlagd altan på baksidan. Det finns också ett vedhus. Tillträde den 1/8-2011, kan evetuellt ske tidigare vid överrenskommelse. Vid frågor eller intresseanmälan kontakta fastighetsägaren Kristina/Oscar. Kristina når ni på 044-238065, 0735-213060. Oscar nås på angiven mail. OBS! Vänligen respekera nuvarande hyresgäster!
Hej. På grund av tillökning måste vi nu sälja eller hyra ut vår lägenhet. Det ligger i Fjälkinge. Ligger på första våningen av två. Det ligger ny lagt klick golv i hall,kök och sovrum. Finns balkong med fin utsikt ner till närliggande park med kvällssolen mot sig. Allt ingår förutom hushålls elen. Gemensam tvättstuga i källaren och två förråd som ingår till lägenheten. Nära till bank, buss, två pizzerior med den ena som granne, butik, finns även skola från lekis till 9:an. Kan hyras ut i andra hand till skötsam person. Mäklare kommer att anordnas vid försäljning. Hör av dig för mer info. Bilder kan mailas. Mvh Claes
Gräsklippare Partner P51-450SM i bra skick säljes. Kvitto finns. Inköpt på Eko (ekohallen) i Fjälkinge 2012-03-24. Reklamationsrätt till 2015-03-24 enligt konsumentköpslagen. En bekväm klippare för den lilla eller medelstora trädgården. Motor på 148 kubik och klippbredd på 51 cm. Välj mellan mulching eller sidoutkast. Klippkåpan är gjord av stål och fem klipphöjder är möjliga. Motortillverkare Briggs& Stratton Klippmetoder BioClip®/sidoutkast Motornamn 450 Series Klippbredd 51 cm Vikt: 25 kg. Motoreffekt: 4 HK Läs mer på: http://static2.bygghemma.se/files/8eaae522-8ca3-4c6a-a0a2-94ddf0c318a2/produktblad.pdf Gräsklipparen finns i Ölljsö utanför Kristianstad.
Inköpt på Ekohallen i Fjälkinge förra sommaren säljes pga flytt. Skyddsnätet köpt på Biltema. Förvarats inomhus på vintern. Nypris för allt inkl stege ca 2300. Mitt pris 900 för allt. Finns i Åhus.
Nu säljer vi vår Robotklippare Worx Landroid 1.0 (1500m^2)! Det bästa beslut vi någonsin tagit i trädgården är att köpa en robotklippare! Tyvärr visade sig vår gräsmatta vara lite för stor med sina 1800 kvadrat för den här klipparen under högsäsong och vi behöver därför uppgradera oss och sälja fina "Rosa" till någon med upp till 1500 kvadrat gräsmatta. Robotklipparen är nyservad av Worx och blybatteriet som följde med från början är uppgraderat till ett Litium-Jon batteri som precis börjat säljas av Worx den här sommaren. Vid uppgraderingen så skickade Worx med ett batteri för mycket, självklart skickar vi med det vid ett köp. Jem & fix är bland andra återförsäljare av Worx robotklippare och tillbehör. Köpt: 20130427 på Ekohallen Fjälkinge. Garanti 3 år. Garantibevis och kvittot finns. Nypris för Landroid 1.0 + extra batteri: 9400:- + 1195:- = 10595:- Vårt pris: 7250:- Det som medföljer: * Landroid 1.0 robotklippare med uppgraderat kretskort och nytt Li-Ion-batteri * Laddningsstation + strömsladd * 200 m gränskabel * 200st plastpeggar för gränskabel * Mätpinne för gränskabel * Ett extra splitter nytt och ej använt Li-ion batteri Worx Landroids egna sida: http://www.worxlandroid.com/sv-SE Worx Landroid 1.0 på prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1253132