Allt till salu inom "fender twin reverb"

Sortering:
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Örebro

Fender Twin Reverb-76

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer ett mycket fint ex av Fender Twin Reverb från 1976. 2x12:a. Allt orginal. Metallstativen på sidan sitter kvar. Köpte den för lite drygt ett år sedan och gillar den stark. Började kort därefter spela en annan typ av musik och bytte till topp och låda istället. Enligt tidigare ägare så har den endast stått i studiomiljö. Jag har själv använt den sparsamt och aldrig haft den ute på spelning. Servade den precis när jag köpt den. Allt fungerar som det ska. Den har ett väldigt fint, rent och klart ljud. Mycket trevligt och bra reverb. Även vibrato finns inbyggt. Dessa båda går att styra med pedalen Ett tåligt överdrag medföljer Inga byten
8 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholms län

Fender Twin Reverb (Silverface 1978)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu min Twin, som är i mycket gott skick. Förstärkaren är från 1978. Sitter 2 st Jensen Jet Series Tornado element i den nu, och dom låter HELT fantastiskt i denna stärk. Har kvar orginal elementen men dom behöver konas om. Den är nyligen servad hos Ola Insulander. Förstärkaren står i Stockholm, kan skickas men köparen står för frakten och jag ansvarar ej för ev frakt skada. Köpare som kan hämta förstärkaren har förtur. 8500:- eller bud, dock ej Skambud!
8 500 kr
Blocket.se
Tillbehör och förstärkare  ·  Norrbottens län

Fender Frontman212R

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Tjena! Säljer min Fender Frontman 212R pga ny förstärkare. Den här är på 100-watt med 2x12" special design högtalare. Klassiskt utseende som påminner om en Fender Twin Reverb. Denna stärkare är riktigt högljudd om man vill det. Stärkaren är på hjul och väger ca. 20kilo. Naturligtvis följer original footswitch med. Enkla kontroller; Drive, More Drive (Dist) och reverb. Men tyvärr så funkar inte reverb, därav lägre pris. Ring helst. Prutat och klart!
1 800 kr
Diskant.se
Musikinstrument  ·  Dalarnas län

Fender förstärkare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En 29 kg tung Fender förstärkare med Vibrato och Reverb pedal i mycket gott skick. Twin 6L6-powered. 70 Watts RMS finns angivet på baksidan av chassiet under högtalarutgången. Normalingång och Vibratoingång med Brightknapp Tilt legs. Tillverkningsnr F135985. EI-A 606-114 instansat på stora trafon, på lilla EI-A 606-137. Bredd x höjd x djup 66,5x52x25 cm 2 st Celestion G12S-50 12" högtalare 16 ohms. Fungerar utmärkt. Inga byten. Skickas ej. Pris 6.000:- eller bud
6 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Uppsala

Tillfälle Fender Twin Reverb Blond

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min Fender Twin Reverb Blond, det är en limiterad utgåva från när fender firade 40-årsjubileum. Finns endast 400 stycken i världen! Låter fantastiskt men jag spelar för lite nuförtiden... Elementen är utbytta för ett varmare sound! Kan eventuellt levereras då jag reser mycket i jobbet. För mer info och fler bilder maila! nypris ca: 25 000:- mitt pris: 15 000:-!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj