Quantcast
Till salu inom: ”

ekohallen jönköping belysning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hela huset är nyrenoverat i hög standard, den har ett fantastiskt läge och en enastående panoramautsikt över sjön Lilla Nätaren. Det finns två sovrum för 4 personer och möjlighet för 2 extrabäddar. Lämpligt för småbarnsfamiljer då det finns resebarnsäng och barnstol. Nytt badrum med golvvärme, toalett och dusch. Fullt utrustat kök med golvvärme, spis, micro, diskmaskin och kyl/frys. Tv finns i vardagsrum samt i ena sovrummet. Grill finns. Altan mot syd och sol hela dagen. Vacker omgivning och bra möjlighet för fiske, bad och promenad. Fiske tillåtet vintertid samt maj 1 - juli 31, övrig tid fiskeförbud. Sjön Nätaren är ett av Sveriges bästa Gösvatten. Roddbåt er inkl. i hyra. Bland utflyktsmöjligheterna finns Jönköping med sitt äventyrsbad, charmiga Gränna med en tur till sköna Visingsö, kanske en tur till spännande berget Taberg och självfallet en dagstur till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Huset er rökfrit och vi kan tyvärr inte ta emot husdjur.
Bild 1: In-lite DB-LED warm,cold (275 kr/st) Bild 2: In-lite AML-11A svart (375 kr/st) Bild 3. In-lite Glo-lite (799 kr/st) Bild 4. In.lite AWL-3 svart (225 kr/st) Bild 5. In-lite DB LED RVS (349 kr/st) Bild 6. Lampa 1 från vänster: In-lite Fish Eye High (899 kr) Lampa två från vänster: In-lite (299 kr) Lampa tre från höger: In-lite (750 kr) För ytterligare information kontakta; Gårda Johan AB Göteborg på 031-559200 Gårda Johan AB Jönköping på 036-314800 http://www.gardajohan.se/ Om företaget Med ett stort utbud och lager har Gårda Johan allt du behöver inom markprodukter. Marksten, natursten, plattor, murar, trappor och belysning för en trivsam utemiljö,offentlig som privat
Underhållsfritt räcke med belysning i överliggare. Finns utan fyll men även med stång/glas/vajer. Vi mäter, offererar och monterar. Från Uppsala i norr till Ystad i söder. Självklart kan ni använda ROT på våra jobb. Allt måttanpassat efter era önskemål. Pris är från, per meter inkl installation i Jönköpings län. Fabrikat: Q-Railing. Mer information finner ni på www.sgrab.se Om företaget Vårt uppdrag är att göra det enkelt för er som bygger nytt, bygger om eller renoverar. Vi tittar på vad ni har för ideér, önskemål och krav. Sedan tar vi fram en lösning på detta tillsammans med ett pris, tillverkar och slutligen monterar. Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar !
Underhållsfritt räcke med belysning i överliggare. Finns även med fyll som stång/glas/vajer. Vi mäter, offererar och monterar. Från Uppsala i norr till Ystad i söder. Självklart kan ni använda ROT på våra jobb. Allt måttanpassat efter era önskemål. Pris är från, per meter inkl installation i Jönköpings län. Fabrikat: Q-Railing. Mer information finner ni på www.sgrab.se Om företaget Vårt uppdrag är att göra det enkelt för er som bygger nytt, bygger om eller renoverar. Vi tittar på vad ni har för ideér, önskemål och krav. Sedan tar vi fram en lösning på detta tillsammans med ett pris, tillverkar och slutligen monterar. Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar !