Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux campingbåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis  55cm

Falkenberg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett helt unikt tillfälle att förvärva denna pärla som är bygd i svensk furu med oregonpine på fördäck. Båten är varvsskött de senaste 8-10 åren och är i ett otroligt fint skick och sannolikt nästan ensam i sitt slag, förutom de två båtar som numera finns på Museum i Stockholm och Västerås. Motorn är en Yamaha tvåtaktare på 20 hkr från 2001, med elstart och gångtid som inte överstiger 100 timmar. I likhet med båten är även motorn servard, vinterkonserverad och vinterförvarad hos auktoriserad verkstad varje år, förutom denna vinter då jag själv hanterat den i min källare. Kapellet är från 2004 och det ingår en ny (okt. 2010) båtvagn Fogelsta 754U, registrerad, som tillåter körning i 80 km/tim. (Se bild). Denna vår behöver fördäck slipas ner och lackas om då det krackelerat. I övrigt är det huvudsakligen bottenfärg som behövs innan sjösättning. Observera att detta är ett objekt i unikt bra skick och jag ser fram emot seriösa svar på denna annons.
Jag säljer en fin liten campingbåt i mahogny. Hon är i mycket bra bruksskick (vårrustningen i år var planerad till en bottenmålning och byte av en bit avbärarlist), renskrapad, nylackad och i allmänhet kärleksfullt behandlad. Nydragen el till lanternor och länspump. Ny länspump. Båten säljes med originalreglage och en snygg men lite trött retroutombordare från Chrysler. Säkert något som den som är det minsta inresserad av att meka kan fixa. Kapell och dynor ingår också. Dessutom kan du få rota runt lite i mitt skåp efter valfria "träbåtstillbehör" som lack, lignu och lite färg. En obromsad 30-trailer får du också. OBS! I somras köpte jag och monterade en Yamaha 25-hästars 4-taktare (2008) för bättre körekonomi och mindre miljöpåverkan. vill du köpa båten med den motorn går detta givetvis bra. Då blir priset 45.000. Du kan få Chryslermotorn också. Maila helst. Jag är inte i Sverige närmsta vecka och har lite svårt att svara i telefon.
Elextrolux Campingbåt 60-tal Säljer nu vår kära Campingbåt då vi inte har tid för en träbåt längre. Båten behöver lite omsorg men kan användas som den är. Perfekt för dagsturer och även övernattning för två. Ny kapell sedan 2010. Evinrude 35 hk, årsmodell 1979, gått som en klocka för oss, väldigt lättstartad. Bockar, Ankare, Linor, Trycktank, Paddlar, Dynor (utan klädsel) 5,5 m x 2,2 m Båten finns i Gröndal, fler bilder kan mailas..
Electrolux Camping 50-tal, Plastat träskrov, lackad inredning, 4 stolar med dynor, aktertoft. Johnson 9,9 hk med trycktank, ankare med lina. Bra kapell. Båtrailer Co-släpet 30km/h. Bottenfärg och Fernissa till vårfixet följer med. Önskas ej trailer, dra av 3.500:-