Allt till salu inom "träbåtar till salu"

Sortering:
Östersund
Idag

Träbåt

600 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Orustbyggd Koster helt i Ek...

38 000 kr
Blocket.se
Vaxholm
Idag

Träbåt Stora Kvarken

35 000 kr
Blocket.se
Värmlands län
14 år

Hus till uthyrning

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Från N. Rådabygden i Värmland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 år
Halvklotband med Ryggtitel och dekorerad pärm. Karlstad 1943. 239 sidor. 25,5x18,5 cm. Vikt 760 gram. En serie föredrag utgivna av Hagfors Föreläsnings- och Hembygdsförening. Innehåll: Rådabygdens geologi. Den första bebyggelsen. Skogen och människan Djurlivet i våra skogar. Något om naturlivet i Hagforstrakten. Jordbruksnäringen inom Älvdals härad. Med malmforor och träbåtar. Uddeholmsbanorna. Handelns utveckling. Elektricitetens frammarsch. Något om rådabygdens järnhantering. Riktilustrerad med fotografier i svartvitt, kartor och teckningar. Tillskrift. Blekta övre pärmkanter. Nagg i kanten på några sidor i inlagen. Välhållen. (f)
80 kr
Bokbörsen.se
Motorbåtar  ·  Höör

Denna träbåt efterlyses

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
jag efterlyser någon i vårt avlånga land som har sett denna båt i verkliga livet. jag vill så gärna veta vad det är för märke och all möjlig annan info om denna stora träbåt . så om någon av alla ni blocket- användare har sett eller hört något om den så var vänliga och skicka ert nummer så ringer jag upp er, med vänlig hälsning Lars i trelleborg.
0 kr
Blocket.se

Suzuki 85 hk trim å tilt tidig 80 talare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
hej köpte en suzuki 85 hk till min plast båt men jag får inte tid att sätta ihop de för jag har köpt en träbåt som ska i till denna sommaren .trim å tilt funkar och jag har provstartat den men är lite osäker på startmotorn men de kan va att jag har för dåligt batteri ibland är de full snurr på den ibland går den bara segt runt säljes komplett med alla kablar å reglage , de är lång rigg säljes billigt endast 5000kr
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävle

Träbåt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Träbåt typ elektrolux. Vet inget om den jag köpte den i tron att jag skulle ha tid att göra den i ordning men hinner inte. säljes till någon som tror att han eller hon har tid att göra den i ordning. Däcket behöver bytas men annars i skapligt skick. Pris: 800 kronor. Billigare vid snabb affär. 070-3081343 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj