Quantcast
Till salu inom: ”

träbåtar till salu säljes

Träbåtar
F
Träbåtar
F
Träbåtar
F
Träbåtar
F
Träbåtar
F

Tidigare annonser till salu

Halvklotband med Ryggtitel och dekorerad pärm. Karlstad 1943. 239 sidor. 25,5x18,5 cm. Vikt 760 gram. En serie föredrag utgivna av Hagfors Föreläsnings- och Hembygdsförening. Innehåll: Rådabygdens geologi. Den första bebyggelsen. Skogen och människan Djurlivet i våra skogar. Något om naturlivet i Hagforstrakten. Jordbruksnäringen inom Älvdals härad. Med malmforor och träbåtar. Uddeholmsbanorna. Handelns utveckling. Elektricitetens frammarsch. Något om rådabygdens järnhantering. Riktilustrerad med fotografier i svartvitt, kartor och teckningar. Tillskrift. Blekta övre pärmkanter. Nagg i kanten på några sidor i inlagen. Välhållen. (f)
En fin semesterlägenhet som bara ligger några meter från bukten. Vid en egen brygga utmed den privata stranden väntar motorbåten som hör till huset. En extra båt av samma storlek samt en större dieselbåt (inkl bränsle) kan hyras. Gott om utflyktsmöjlighter: Hansastaden Bergen, festivalstan Haugesund och historiska Mosterhamn. Ett av sovrummet är avskilt med ett draperi. En mindre del av huset hyres ut till andra semestergäster. Tvättmaskin och torktumlare samt rensningsplats i sidobyggnad. Träbåten ej tillänglig 10.-17.09.2012. N18200: 30 m.
hej köpte en suzuki 85 hk till min plast båt men jag får inte tid att sätta ihop de för jag har köpt en träbåt som ska i till denna sommaren .trim å tilt funkar och jag har provstartat den men är lite osäker på startmotorn men de kan va att jag har för dåligt batteri ibland är de full snurr på den ibland går den bara segt runt säljes komplett med alla kablar å reglage , de är lång rigg säljes billigt endast 5000kr
Träbåt typ elektrolux. Vet inget om den jag köpte den i tron att jag skulle ha tid att göra den i ordning men hinner inte. säljes till någon som tror att han eller hon har tid att göra den i ordning. Däcket behöver bytas men annars i skapligt skick. Pris: 800 kronor. Billigare vid snabb affär. 070-3081343 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.