Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux er 3309 b säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis  55cm

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt electroluxkylskåp som fungerar alldeles utmärkt eftersom jag behövde ett större. Det kom med lägenheten när jag flyttade in för under ett år sedan och är i väldigt bra skick även om det givetvis är använt. Inga defekter och det är knappt märkbart att kylskåpet har använts. Modell: ER 3309 B Gross storage freezer: (Alltså kapacitet i liter, frysen) 133l Gross storage refrigerator: (Alltså kapacitet i liter, kylskåpet) 193l Kollade in liknande kylskåp i samma storlek och denna vägde 66 kg om någon undrar angående frakt osv. Fraktkostnad står ni för vad den nu hamnar på (tar givetvis inget extra, ni får gärna välja fraktbolag) men absolut helst så får ni gärna komma och hämta den i centrala GBG. Bifogar lite bilder men har ni några övriga frågor så ställ dom så ska jag besvara dom så fort jag kan. Som ni ser är kylskåpet fräscht.
Hej. Jag ska nu sälja min kombinerade kyl och frys från Electrolux p.g.a. renovering. Kyl och frysen är av modellen Electrolux ER 3309 B och är från sent 90-tal/tidigt 2000-tal. Höjd på kyl och frys är 175 cm men det tillkommer ett överskåp på 75 cm om man är intresserad av den, denna går också eventuellt att ställa om för 240 tak. Priset är satt till 1000kr eller högsta bud. Om det önskas bilder på insidan av kylen/frysen så mailar jag gärna dessa. Köpare ordnar med leverans.
Kyl & frys från Electrolux, modell ER 3309 b. Bredd 60 cm. Överskåp medföljer. Endast för avhämtning.
Kyl/frys från Electrolux säljes, modell ER 3309 B. Produktnr 9246565-15. Serienr 54603350. Kyl/frys finns att hämtas på Limhamn-ön. Pris kan diskuteras
Kombinerad kyl och frys säljes. Överdel: Kyl Underdel: Frys Model: Electrolux, ER 3309 BÖverskåp ingår. Pris: 400 SEK