Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux torktumlare liten modell säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

iPhone xs

Falun
F

Tidigare annonser till salu

Nästan ny smidig 3 kg tvättmaskin inköpt november 2009 på "Woody" i Trelleborg för 5600kr säljes till kanonpris! Är nyinflyttad och andvänder den stora tvättstugan,. Maskinen är liten och smidig om man vill installera den i tex köket eller i ditt badrum! Den är i nyskick, och sparsamt använd. Se länk nedan för mer information. Säljer den nu till riktigt bra pris! Maskinen finns i centrala Trelleborg. http://shop.onoff.com/Produkter/Vitvaror__Smael/Tvattmaskiner/Frontmatad/Electrolux_Tvattmaskin_EWC1350/prd1380613.aspx Mvh Jane Hem 0410- 120 71 Mobil 073-4422443
Jag har en helt ny, oöppnad, inplastad och aldrig använd tvättmaskin från Electrolux. Jag köpte den i augusti förra året precis innan jag skulle flytta och sen dess har den bara stått i ett hörn i vardagsrummet eftersom min lägenhet är för liten. Tvättmaskinen får tyvärr inte plats i mitt lilla badrum, så nu säljer jag den. Tvättmaskinen har en garanti och en försäkring som varar ända fram till 2015. Ni får självklart se på kvittot och även behålla den vid köpet.
Glöm konkurspriserna på Expert!! Här har du ett pris du inte kan motstå. Maskinen är helt splitterny och aldrig ens kopplad. Säljes för mindre än halva butikspriset. Den har dock en liten skönhetsskada och därför säljs till detta priset. Bucklan sitter under dörren på en list. Stör absolut inte och är inte så farligt som det låter. Endats en liten buckla. Stör heller inte maskinens funktion. Man kan förmodligen böja tillbaka denna blåtlisten. http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/torktumlare-torkskap/EDH97941/electrolux-energysaver-torktumlare-edh97941 Butikspriset skiljer sig från Internetpriset. I butiken ligger den på 6500 kr! Priset är fast!
Hej! Nu vill ja sälja min underbara soffgrupp ,äkta skin soffgrupp , brun färg med mönster i trä runt . I gruppen ingår 1+2+3 delar , jag säljer p.g.a. Flyttning . Ni får matbord med sex stolar på köpet och soffbord och tv bänk. Jag har även Electrolux tvätt maskin , Husqvarna torktumlare och liten Electrolux frys till salu för mycket bra pris , så det gäller att du ringer om du är intresserad!!!
D:33cm, B:60cm, H85cm Liten maskin för trånga utrymmen. Vet ej årsmodell/modellnamn, men trots ålder så är alla gummitätningar, slangar m.m helt å tätt. Haft den som extra maskin då standardmaskiner har havrerat, men denna lilla har stått sej stark. Alltså är den inte mycket tvättad med och kan inte gått så många totaltimmar. Klarar inga stora tvättar, men inte bygd för det heller. 350 kr i Befintligt å helfrächt skick. Hämtas i luleå