Quantcast
Till salu inom: ”

liten tvättmaskin mini torktumlare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Malmö
Humle

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en Electrolux EW1170C tvättmaskin (67x49,5x51,5) i nyskick för 1500.- Finns att hämta i Handen. Den är en tvättmaskin i miniformat, perfekt för trånga utrymmen. Säljs på grund av att vi har flyttat och inte har användning för den längre. Observera storleken! Den är liten men tuff! Tekniska data: Mått Höjd 67 cm Bredd 49,5 cm Djup 51,5 cm Vikt (netto) 54 kg Rekommenderad Bomull 3.0 kg kapacitet Syntet/skontvätt 1.5 kg torr tvätt Ylle 1.0 kg
Kenny Compact Tvättmaskin, en väldigt liten o smidig tvättmaskin. Fungerar precis som en större. I bra skick. Perfekt för dig som har ont om plats, t ex i ett litet badrum eller en mindre sommarstuga. OBS måtten är ca Höjd 65cm Djup 44cm och Bredd 46cm. Måste hämtas i Osby, men går lätt in i en vanlig bil. Ett fyndpris om du behöver en sån här. OBS Kenny är ett kvalitetsmärke! En riktig litentvättmaskin! Endast telefonkontakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
tvättmaskin liten smidig fungerar perfekt passar i ett litet badrum rek kapacitet bomull 3.0kg syntet/skontvätt 1.5kg ylle 1.0kg mått höjd 67cm bredd 49.5cm djup 51.5cm. (ej den på bilden men lika)