Quantcast
Till salu inom: ”

liten tvättmaskin mini torktumlare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Begadnad

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en tvättmaskin (6 kg) 6:e sinnet A+A från Whirlpool fullt fungerande! Bild 1 Torktumlare (6 kg) 6:e sinnet A+A från Whirlpool, defekt men kan lagas för en liten summa (ring för info) Bild 2 Köpte båda dessa i ett paketpris för 10 000 kr. kvitto finns om så önskas! Tillsammans: 5000 Var för sig? 2500 st Prutbart vid snabb affär! Liten mini tork från Husqvarna! Electronic Fullt fungerande!Perfekt för den trångbodda! 1500 kr! Bild 3 Ring för info! Finns i Billesholm!
Lägenhet 1: Fin och välplanerad 3:a om 75 kvm på Roslagsgatan, Sibirien. Lägenheten ligger på 1 tr i ett gårdshus som är byggt 1990. Bra kök med gott om förvaring samt stor matplats. Badrummet är kaklat, har badkar och det finns plats för tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har mycket förvaringsmöjligheter. Två stora sovrum samt stort vardagsrum. Balkong. I området finns flera skolor och dagis. Nära till Vanadislunden och Hagaparken. Lägenhet 2: Fin mini 2:a om 35 kvm på Rindögatan, Gärdet. Lägenheten ligger 1 våning upp och har Balkong. Idag används lägenheten som en liten 2:a, då det mindre rummet går att stänga om. Enligt hyreskontraktet är det en 1,5:a. Vardagsrummet är rymligt och du får lätt plats med en 3-sits soffa och ett ett matbord för 4-6 personer. Lägenheten är nymålad och har helkaklat badrum med plats för badkar och/eller tvättmaskin. Bra kök med många förvaringsmöjligheter. Sökes: Minst 4:a om minst 100 kvm innanför tull. Äldre stil att föredra.
Säljer nu en Electrolux EW1170C tvättmaskin (67x49,5x51,5) i nyskick för 1500.- Finns att hämta i Handen. Den är en tvättmaskin i miniformat, perfekt för trånga utrymmen. Säljs på grund av att vi har flyttat och inte har användning för den längre. Observera storleken! Den är liten men tuff! Tekniska data: Mått Höjd 67 cm Bredd 49,5 cm Djup 51,5 cm Vikt (netto) 54 kg Rekommenderad Bomull 3.0 kg kapacitet Syntet/skontvätt 1.5 kg torr tvätt Ylle 1.0 kg
Kenny Compact Tvättmaskin, en väldigt liten o smidig tvättmaskin. Fungerar precis som en större. I bra skick. Perfekt för dig som har ont om plats, t ex i ett litet badrum eller en mindre sommarstuga. OBS måtten är ca Höjd 65cm Djup 44cm och Bredd 46cm. Måste hämtas i Osby, men går lätt in i en vanlig bil. Ett fyndpris om du behöver en sån här. OBS Kenny är ett kvalitetsmärke! En riktig litentvättmaskin! Endast telefonkontakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
tvättmaskin liten smidig fungerar perfekt passar i ett litet badrum rek kapacitet bomull 3.0kg syntet/skontvätt 1.5kg ylle 1.0kg mått höjd 67cm bredd 49.5cm djup 51.5cm. (ej den på bilden men lika)