Quantcast
Till salu inom: ”

elektrisk garageport 150 bred fyndpris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
Halsduk

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

elektrisk port byggd 1999. varit i bruk fram till -09. kontrollerad o bes. varje år i intervallerna. komplett med stomme och karmprofiler. måtten är..bredd 5500mm och höjden är..5000mm. porten är hel och fin.. den tillverkas fortfarande och anses vara en väldigt bra port. det är draperiväv i porten. vid intresse så kan du få full faktainfo. om du googlar efter megadoor s800. nypris i dag för dessa portar är ca.80-90.000kr +moms. priside......25.000kr.....bud. RING mej vid intresse och ge mej ett bud eller bytes förslag. 070-3156455 mvh/kekke
1 st elektrisk garageport med fjärrkontroll ny i förpackning säljes för endast 1500 kr eller högstbjudande. OBSERVERA att det INTE går att köra in en bil genom denna! Den är tänkt för 4-hjulingar, gräsklippare eller liknande. Perfekt om du vill ha en extra garageport på sidan av garaget utan att behöva öppna din stora vanliga och kanske behöva flytta ut en bil för att nå saker längst in i garaget. Bilden visar hur porten ser ut men på bilden är det en fullbred port.
Begagnad men väl fungerande elektrisk delglasad Aluminium rullport med låsbar gångdörr. Öppnas både med knappar på sidan eller via öppningsrep, för enkel transport genom porten. Porten har ju några år på nacken så visst finns det skavanker på den. Måtten är alltså 4m bred X 3 m hög! Maila ditt intresse eller kom med ett vettigt bud så återkommer vi snarast. /Stefan Om företaget Om det är en komplett bil på bilden så är det bara för att visa vilken bilmodell delen kommer ifrån. OBS INGA bilar säljes hela utan bara demonterade bilar i delar, vi säljer inga airbagsdetaljer eller säkerhetsbälten heller!