Quantcast
Till salu inom: ”

lerduvekastare elektrisk 12v säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Supersuccé kastaren SuperTrap kommer nu med en ny modell som heter SuperTrap Duo!! Denna kan kasta både enkel duvor och dubble duvor!! Inställningarna för val av kastmodell görs med en enkel justering. Elektrisk lerduvekastare som drivs av 12 Volts batteri (ingår inte). Standardmagasin för 25 duvor som kastas iväg med hjälp av en sladdfotpedal. Kastar ca 100 meter och har ställbar kasthöjd. Inklusive skyddsöverdrag och magasinförlängning som ger magasinet en kapacitet på totalt 90 duvor! Ansluts till ett 12V fritidsbatteri. Levereras med Svensk manual Ordinarie pris: 5 995:- Se även vår hemsida www.hylte-lantman.com för riktigt billiga priser på lerduvor och sportskytteammunition! OBS! Kastaren på bilden är monterad med wobbler (det svarta partiet på kastaren). Detta ingår inte i priset utan kan köpas till för 2 795 kr (ordinarie pris 3 995:-). Priset avser avhämtning i butik. Vid annan leverans tillkommer en fraktkostnad på 200 kr.
Lerduvekastare, helt ny, endast provmonterad och kastat ett 20-tal duvor. Inkl wobbler. Elektrisk lerduvekastare som drivs av 12 Volts batteri (ingår inte). Standardmagasin för 25 duvor som kastas iväg med hjälp av en sladdfotpedal. Kastar ca 100 meter och har ställbar kasthöjd. Inklusive magasinförlängning som ger magasinet en kapacitet på totalt 90 duvor! Svensk manual. Wobbler som passar till lerduvekastaren. "Vaggar" automatiskt kastaren vertikalt och horisontellt för slumpvis riktning på duvan. Ansluts till ett 12V fritidsbatteri. Allt i mycket gott skick! Inga byten är av intresse.
Elektrisk lerduvekastare som drivs av 12 Volts batteri. 2st magasin för duvor. sladdfjärrkontroll skyddsöverdrag. Ny skick, bara använt den 3-4 ggr.
Elektrisk (12V) lerduvekastare med vobblerkit (gör att kastaren ändrar riktning/höjd automatiskt). Ny, endast testkört med ett tiotal duvor. Kostar hos Hylte lantmän drygt 6500kr.
Elektrisk 12v med lång sladd till avfyrning. Laddas med ca180 duvor. Lite info om kastaren http://www.ordertree.com/championtarget/atk-45320/ Lägg ett vettigt bud så ringer jag upp. Använd ca 10ggr