Quantcast
Till salu inom: ”

elektrisk värmekudde elvärmedyna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Elektrisk bröstpump Medela Swing använd endast en gång och därefter förvarad i lådan. Inköptes den 6:e augusti i år. Nypris 1695:- Säljes för 800:- Information om bröstpumpen: Medela Swing är en elektrisk bröstpump som efterliknar barnets naturliga sugrytm genom att pumpa i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Först pumpar den med korta tag, precis som bebisen suger för att driva fram mjölken, sedan övergår den till långsamma djupa tag när mjölken runnit till. Reglerbar pumpstyrka. Pumpen har en mjuk masserande brösttratt och en lättmanövrerad kontroll. Mjölken samlas upp i en nappflaska för enkel matning vid senare tillfälle, sugnapp ingår. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Swing är okomplicerad att använda vilket gör det möjligt för mamman att vara flexibel. Batteri- och nätdriven.
Hej säljer min otroligt fina och bra elektriska bröstpump, den är knappt använd då jag började med ersättning precis jag köpt det nästan så den är i kanon skick:) ny pris när jag köpte den var 1700:- men säljer den billigt för 850:- och då får du en flaskvarmare på köpet och den kostade 299:- ny och den är också i nyskick! Kan skicka varorna men då får köparen betala frakten vet ej vad frakten kostar så kollar det med posten om det blir aktuellt att skicka!
Hej Säljer en Medela Swing Elektrisk Bröstpump inköpt på Babyproffsen, kvitto finns. Elektrisk bröstpump som efterliknar barnets naturliga sugrytm genom att pumpa i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Swing är okomplicerad att använda vilket gör det möjligt för mamman att vara flexibel. Lämplig för både tillfällig och frekvent pumpning. Batteri- och nätdriven. Samtliga Medelas produkter är BPA-fria. Öppnad och använd en gång. Nypris 1495:- Nu 800:-
Elektrisk bröstpump som efterliknar barnets naturliga sugrytm genom att pumpa i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Pumpen är okomplicerad att använda vilket gör det möjligt för mamman att vara flexibel. Lämplig för både tillfällig och frekvent pumpning. Batteri- och nätdriven. Innehåller: - Bröstpump med nät och batteridrift. - 2 trattar varav 1 silicon + en extra trattring - 3 nya backventiler + en i bröstpumpen - 2 slangar - 8 flaskor varav 1 oanvänd - Quick Clean Bröstpump Kit - 3 Breast Pads - 1 Väska + lite annat som är bra för amningen Denna bröstpump har endast blivit använd vid två tillfällen.
Elektrisk bröstpump som efterliknar barnets naturliga sugrytm genom att pumpa i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Swing är okomplicerad att använda vilket gör det möjligt för mamman att vara flexibel. Batteri- och nätdriven. Alla delar finns med (en mjuk och en hård brösttratt) i orginalförpackning med kvitto, inkl extra slang, brösttratt samt en Medela QuickClean påse för sterilisering. Inköpt 26 april 2001, nypris 1695:- nu 950:-