Allt till salu inom "elna symaskin"

Sortering:
Uppsala
18 dagar

Huskvarna Zig Zag nyskick

1 800 kr
Blocket.se
Karlshamn
18 dagar

Antik symaskin

350 kr
Blocket.se
Enköping
18 dagar

UE krukor, Reus kruka, Gust...

1 500 kr
Blocket.se
Gotlands län
18 dagar

Symaskin Singer

500 kr
Blocket.se
Åre
18 dagar

Singer symaskin gammal

800 kr
Blocket.se
Jönköping
1 månader

Symaskin elna lock

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sömnad och Symaskiner  ·  Skaraborg

Elna Explore 340 Symaskin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Mekanisk symaskin med 22 nytto-, och elastiksa sömmar. Klarar att sy mycket tjocka sömmar. En klar vinnare bland de mekaniska maskiner. Snygga Elna Explore 340 med fem års garanti Skapa dekorativ heminredning och beklädnadssömnad, snabbt, enkelt och lätt. Symaskinen Elna Explore 340 erbjuder dig 22 nytto-, elastiska- och dekorativa sömmar samt automatiskt 4-stegsknapphål. Inbyggd trådavskärare, snapp on fäste för pressarfotsbyte och enkelt topp ilägg av undertrådsspolen. Elna ger dig kraften och precisionen att skapa dina projekt från början till slut, oavsett vilket tyg du väljer, med ett perfekt resultat.
3 495 kr
Blocket.se

Kraftig symaskin av märket Elna

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan, Jag har en nästan oanvänd symaskin jag köpte för drygt ett år sedan. Maskinen köptes för att jag skulle sy ordning ett kapell till båten men detta blev aldrig av och efter att den endast använts några gånger så känns det som att den kan göra mer nytta hos någon annan. Märke: Elna 3210 Jeans Nypris på nätet idag 4890:- maskinen är mycket stark och klarar lätt kapelltyg å annat.
3 600 kr
Blocket.se

Symaskin ELNA, (HÖGKVALITE)pris.500 kr

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
säljes,,,Symaskin ELNA,(HÖGKVALITE)bra pris,500 kr försök att säljas till någon som faktiskt kan ha nytta..säljes,,,endast seriösa köpare billig symaskin att både kör och äga en mycket billig och skickas om köpare står for frakten,,symaskin ELNA som nikan se på bilden bara att koppla in och köra ringa telefon,0728479842 svarar inte på mail eller mess ring sågål allt mkt fortare så länge annonsen är ute finns kvar, med vänlig hälsning ,,
500 kr
Blocket.se

Elna symaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu min symaskin som är pedantskött utav mig:) super att ha som första symaskin då den mest har varit till hjälp att sy enklare saker med. Då jag nu uppgraderat mig på en annan så får denna inte plats hemma. Den har aldrig krånglat eller bråkat med mig, då jag smörjt den och tagit väl hand om den. Saker som följer med är:se bild, de är en mjuk huva som du har som skydd mot damm när du förvarar den. Finns att hämta i luthagen.
600 kr
Blocket.se

Elna. Hur jag använder min symaskin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 år
Schweitz u.å. 41 sidor. Liten 8:o. Häftad, med tumgrepp. Nött, med anteckningar i kulspets på vissa
40 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj