Quantcast
Till salu inom: ”

elna symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

symaskin

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mekanisk symaskin med 22 nytto-, och elastiksa sömmar. Klarar att sy mycket tjocka sömmar. En klar vinnare bland de mekaniska maskiner. Snygga Elna Explore 340 med fem års garanti Skapa dekorativ heminredning och beklädnadssömnad, snabbt, enkelt och lätt. Symaskinen Elna Explore 340 erbjuder dig 22 nytto-, elastiska- och dekorativa sömmar samt automatiskt 4-stegsknapphål. Inbyggd trådavskärare, snapp on fäste för pressarfotsbyte och enkelt topp ilägg av undertrådsspolen. Elna ger dig kraften och precisionen att skapa dina projekt från början till slut, oavsett vilket tyg du väljer, med ett perfekt resultat.
Hejsan, Jag har en nästan oanvänd symaskin jag köpte för drygt ett år sedan. Maskinen köptes för att jag skulle sy ordning ett kapell till båten men detta blev aldrig av och efter att den endast använts några gånger så känns det som att den kan göra mer nytta hos någon annan. Märke: Elna 3210 Jeans Nypris på nätet idag 4890:- maskinen är mycket stark och klarar lätt kapelltyg å annat.
säljes,,,Symaskin ELNA,(HÖGKVALITE)bra pris,500 kr försök att säljas till någon som faktiskt kan ha nytta..säljes,,,endast seriösa köpare billig symaskin att både kör och äga en mycket billig och skickas om köpare står for frakten,,symaskinELNA som nikan se på bilden bara att koppla in och köra ringa telefon,0728479842 svarar inte på mail eller mess ring sågål allt mkt fortare så länge annonsen är ute finns kvar, med vänlig hälsning ,,
Säljer nu min symaskin som är pedantskött utav mig:) super att ha som första symaskin då den mest har varit till hjälp att sy enklare saker med. Då jag nu uppgraderat mig på en annan så får denna inte plats hemma. Den har aldrig krånglat eller bråkat med mig, då jag smörjt den och tagit väl hand om den. Saker som följer med är:se bild, de är en mjuk huva som du har som skydd mot damm när du förvarar den. Finns att hämta i luthagen.
Schweitz u.å. 41 sidor. Liten 8:o. Häftad, med tumgrepp. Nött, med anteckningar i kulspets på vissa