Quantcast
Till salu inom: ”

elorgel philips philicorda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hörlurar

Stockholm
CD Skivor

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga. platsbrist säljes följande. PHILIPS PHILICORDA. Elorgel tillverkad på 1960-talet. Inbyggda högtalare, fjäderreverb och vibrato. Lite sliten till det yttre, men fungerar fint (förutom en tangent som låter lite svagt). För mer info: http://www.combo-organ.com/Philips/ För ljudexempel: http://www.youtube.com/watch?v=gyrjY249ouQ Pris: 500:- el. bud. HAGSTRÖM-LÅDA. Högtalarlåda 1x12 (tror jag). Har inte använt den på ett tag, och jag tror att elementet kan vara i lite mindre bra skick. Pris: 250:- el. bud. ROLAND D-20. Synt från sent 1980-tal, i utmärkt skick. Medföljer gör också ett expansionskort med ytterligare fler ljud. Jag har använt den framför allt som MIDI-klaviatur, men absolut inte enbart. För mer info: http://www.vintagesynth.com/roland/d20.php För ljudexempel: http://www.youtube.com/watch?v=MmjsKqPIwQo Pris: 700:- Hämtas i Örebro. Kontakta mig helst via e-post.
Jag är på jakt efter en elorgel av märke Philips, modell Philicorda. Den förekommer i flera olika varianter (t.ex GM-751 på bilden) och de flesta är av intresse. Vart du än bor i Sverige: Om du har någon sådan till salu, tveka inte att höra av dig till mig!
Letar efter en fin philicorda (se bild). Är även intresserad av andra gamla combo-orglar. Elorglar av "kyrkmodell" och tramporglar är ej intressanta. Hör av er!
Philicorda - 2 manualer och baspedaler. Orgelpall + hörlurar medföljer.
Säljer en välbehållen och sparsamt använd elorgel, Philips Philicorda 22GM755, från tidigt 70-tal. Orgeln har inbyggt äkta fjädereko (spring reverb), vibrato och en 15 watts rörförstärkare. Låter helt "rätt" med andra ord. Kan provspelas och hämtas i Västerås efter överenskommelse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.