Quantcast
Till salu inom: ”

elorgel yamaha säljes

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Raritet i mycket gott skick, fungerar helt och hållet. Instruktionsbok samt pall följer med. Obetydliga repor på pall och ett par ställen på orgeln på grund av flytt. Orgeln har både hörlursutgång och lineutgång för den som vill använda instrumentet i studion. Frakt inom Jämtlands län kan ordnas mot bensinkostnad, annars löser vi det per överenskommelse. Passa på och skaffa ett genuint vintage-sound, detta instrument är i så gå gott som nyskick!
EN OBET. ANV. ELORGEL MED MÅNGA MÖJLIGHETER.---DUBBLA MANUALER SAMT FOTPEDALER---RYTMBOX, M. MÅNGA INSTRUMENTKOMP. MM. ALLA TANGENTER ÄR FELFRIA . SKJUTLOCK ATT DRA NER, NÄR DEN EJ ANVÄNDS. F. V. INF. RING; 070 3261154 EL. MAILA OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR! PASSAR BRA I EN ORKESTER.
ELORGEL YAMAHA I FINT FUNGERANDE SKICK MED TILLHÖRANDE PALL OBETYDLIGT ANDVÄND PRIS: 2000
Elorgel med tillhörande lära sig spela böcker
YAMAHA PSR-1100 På grund av att jag bestämt mig för att satsa på gitarren har jag nu bestämt mig för att sälja min trogna yamaha-keyboard. Den har en mängd utstående egenskaper som exempelvis en jättestor lcd-skärm, USB-anslutning, användarminne för ljud, en mängd inbyggda DSP-effekter (reverb, delay, chorus, distorsion osv.) som är lätta att ratta fram, 32 kanaler MIDI och så vidare. Den stora skärmen är superbra när det kommer till att se inställningar för mixern, ljuden, ackord, rytmer, midi-filer, noter, låttexter etc. Har haft den i drygt fem år men har inte kunnat gå igenom alla fetares på den än! En sak är dock klar: Den har ett fantastiskt ljud. De inbyggda högtalarna slår mig med häpnad varje gång, och med 727 olika ljud plus 16 trumset tröttnar man aldrig. Pianoljudet är i klass med Yamahas dyrare stagepianon och elpiano- och orgelljuden är också de helt fantastiska. Tangenterna är 61 stycken och de känns lite som en elorgels. Letade lite efter en film som visade upp ljuden som den här keyboarden har, och hittade den här: http://www.youtube.com/watch?v=ne_ZEZv-Nn8 Keyboarden i filmen är en mycket dyrare variant, kostar runt 18000kr, men om man bara ser det ljudmässigt är de oerhört lika. Keyboarden är väldigt sparsamt använd. Den har inte varit hemifrån mer än tre gånger och man skulle aldrig kunna gissa att den är över fem år gammal - man hittar knappt en enda skråma. Köpte den för 7000kr på musikbörsen, och utöver det har jag även köpt en Warwick Rockbag som är som skräddarsydd för cirka 1200kr. Om huvudräkningen inte hänger med blir det totalt 8200kr ;) Keyboard, strömadapter, notställ och gigbag säljes nu för 5000kr, men vid snabb affär kan jag gå ner några hundra. Kan tänka mig att skicka den med bussgods via internetgiro mot att du betalar fraktavgiften. Föredrar att kontaktas via mail (kollar flera gånger om dagen), men om det är bråttom så ring!