Quantcast
Till salu inom: ”

elpianon till salu säljes

Tidigare annonser till salu

P-70 är ett digitalpiano med hög ljudkvalitet och prestanda. Den fullstora klaviaturen med 88-tangenter har samma Graded Hammer-aktion (GH) som Yamahas dyrare digitalpianon. P-70 har 32-toners polyfoni stereosamplade pianon, elpianon, stråkar, cembalo, vibrafon och piporgel och med Dual Voice-funktionen kan två ljud kombineras. Inbyggda högtalare och ett naturligt reverb gör att P-70 låter stort och luftigt även i ett vanligt vardagsrum. Mått: 133 x 35 x 13cm Vikt: 13 kg Nypris 8300:- inkl Benställning Säljes för endast 4900:-
Fatar SL-990XP, säljes med bruksanvisning, sustainpedal och dubbelställ för två klaviaturer. Söker du efter en midiklaviatur med det perfekta pianoanslaget? Fatar SL-990 XP kommer inte att göra dig besviken. De 88 tangenterna känns rejäla och övertygar med att vara väl avvägda och inte dallriga som på många andra elpianon / masterklaviaturer. Perfekt för dig som redan har en synt med "lätta tangenter" eller skapar musik med datorn. Funktioner: Pitchbend- och modulationshjul Byta ljud/bank Val av midikanal Transponera Spara upp till 100 inställningar Anslutningar: Midi ut Sustainpedal Volymkontroll 9 Volts adapter(ingår) Vikt: 20Kg Dimensioner: 132,8 x 34,92 x 12,07 (cm) Se http://www.fatar.com/studiologic/pages/SL_990XP.htm för mer information.
P-70 är ett digitalpiano från Yamaha som är perfekt elpiano för nybörjare. Säljes till fyndpris pga tidsbrist, nypriset var 8000:- plus benstativ ca 1300:-, dumpas nu för 3500:- BVSA! Hög ljudkvalitet och prestanda. Den fullstora klaviaturen med 88-tangenter har samma Graded Hammer-aktion (GH) som Yamahas dyrare digitalpianon. P-70 har 32-toners polyfoni stereosamplade pianon, elpianon, stråkar, cembalo, vibrafon och piporgel och med Dual Voice-funktionen kan två ljud kombineras. Inbyggda högtalare och ett naturligt reverb gör att P-70 låter stort och luftigt även i ett vanligt vardagsrum. Inklusive benstativ. Skadefritt. Avhämtas på Östermalm. Maila vid intresse. MåttMått: 133 x 35 x 13cm Vikt: 13 kg
Marknadens bästa el piano under 10,000 SEK finns i vit och svart I kombination med en unik sensorteknik för pianoklaviaturen, ger detta en oöverträffad dynamik och spelkänsla. Så här nyanserat har aldrig tidigare ett digitalpiano klingat. Tre olika flygelljud med snabbvalstangenter garanterar rätt klangfärg till din spelstil och musik. Vill Du variera ditt spel ytterligare så finns orglar, elpianon, stråkar osv att välja bland. Blanda två ljud för spännande variation eller spela ett ljud med varje hand. Spela tex kontrabas med din vänsterhand och ett jazzigt elpiano med den högra.
Mycket bra digitalpiano i fint skick säljes. Pianot har enbart använts i hemmet för pianospel och studioinspelning men är även väl lämpat för scenbruk. Pianot säljs med ett ställbart BSX fyrbensstativ och sustainpedal. Pianot är naturligtvis fullstort med 88 vägda tangenter. Det kan kopplas till dator via midi eller usb och har förutom de högkvalitativa pianoljuden en uppsjö av andra ljud inbyggt, exempelvis vintage elpianon, tonhjulsorglar och orkesterinstrument. Länk till Rolands produktbeskrivning: http://www.roland.se/products/productdetails.aspx?p=856 Finns i Hammarby Sjöstad.