Allt till salu inom "begagnat yamaha piano"

Sortering:
Yamaha DX7
Vallentuna
29 dagar

Yamaha DX7 Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Piano  ·  Stockholms län

Yamaha PSR-330 Keyboard

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Yamaha PSR-330 Keyboard Begagnat. En liten smidig keyboard som har det mesta. 100-tals olika ljud och effekter. Stativ ingår. Vi säljer ut en del utrustning pga lagerrensning/städning. Om företaget Larrys teknik & Program AB har varit verksamma i över 50 inom ljud, ljus och bild. Vi arbetar med teknik för företagsevent
500 kr
Blocket.se
Piano  ·  Umeå

Yamaha Clavinova CLP430

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett begagnat Yamaha Clavinova CLP430 som använts i våra utbildningar. Bra skick! Om företaget Musikantens webshop finns på www.essmusic.se. Där hittar du både nya och begagnade musikinstrument. Gitarrer, basar, pedaler, trummor, pa, studio, inspelning, piano, synth, klaviatur, stråk, blås, dragspel. Prova instrument och utrustning kan du göra i någon av våra butiker i Umeå, Luleå och Skellefteå.
10 995 kr
Blocket.se

Yamaha D-65 Electone Kultorgel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En av de större från Yamaha. Analog.Samma i stort sett som D85. Tyvärr så måste nätdelen repareras. Ring för mer info. Om företaget Hammond Orglar,Leslie Speakers,Orla Digitalflyglar,Orglar&Keyboards. Eminent Digitala Kyrkorglar.Nytt och begagnat.Även Vintage Keyboards. Se Svenska Hammond på Facebook och Youtube. Vi importerar även Italienska sport och specialbilar. Se Maseratistisvezia.se.Även på Facebook.
0 kr
Blocket.se

Elorgel/piano

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej Vår dotter har tappat intresset för att spela elorgel/piano. Säljer därför en Yamaha psr 400. Vi är inga specialister men detta piano har en mängd olika funktioner samt man kan ha komp med en rad olika instrument. Vi köpte det begagnat för 1400:- 2010. Inte mycket använt av oss. Vi begär 700:- och då är det PRUTAT OCH KLART! Benställningen följer med. OBS: Det finns uttag för hörlurar.....
700 kr
Blocket.se

Piano digitalt Yamaha P35

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Digitalt piano Yamaha p35 för inköpt 1,5 år (4Sound,Umeå). Nyskick. Komplett med original manual. Perfekt nybörjarpiano med slim design och kraftfull ljudkvalitet. Vägda tangenter som ger fin pianokänsla. Två Inbyggda högtalare som sprider ljudet mycket bra och får det att låta stort. 88 GHS vägda tangenter 32 rösters polyfoni 10 olika sound som kan blandes Inbyggda effekter, 4 Reverb-typer, Preset-Chorus/Effekt MIDI in/ut Utgång för hörlurar. stativ L85 - ingår Pedal - ingår Notställ - ingår Passa på att köpa ett nytt fint piano till begagnat pris!
2 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj