Quantcast
Till salu inom: ”

ergo baby blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Baby gym

Borås
Loppis

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Med Ergo Baby Carrier kan du bära ditt barn på magen, ryggen och höften. Det går snabbt och smidigt att ändra mellan rygg och magpositionen. Ditt barn sitter alltid med ansiktet emot dig, vilket gör amningen enkel och bekväm. Denna närhet till din kropp ger den ögonkontakt och värme som ditt barn behöver för att känna sig trygg och lugn. Ergobaby Carrier är lämplig för barn mellan 7-18 kg. Med ett specifikt spädbarnsinlägg, Ergobaby Infant Insert kan du bära ditt barn redan från födseln. Ergobaby Infant Insert är nödvändigt för de första 4-6 månaderna, 3-7 kg. Det köps separat. Färgen är chocolate. Kan skickas.
Ergo Baby Bärsele i mkt fint begagnat skick. Färg: svart o ljus petrol. Kan användas från 4 mån ålder upp till 18 kg. Barnet bärs på ryggen, magen eller höften. Perfekt att ha med på semestern! Vi köpte tyvärr denna för sent till vår dotter då hon just nu är mest intresserad av att röra på sig. Finns för avhämtning i Västra Frölunda. Kan även frakta vid förfrågan (fraktkostnad:60 kr)
ERGO BABY Bärsele! Black and Camel, helt ny i låda! Jag säljer en ERGO bärsele, helt ny kommer förpackad i låda med instruktions -DVD och instruktionsbok på Engelska. Bär ditt barn på rygg, mage eller höft. Kan användas från 4 månaders ålder Barnets vikt hamnar på höfterna och bröstspännet avlastar axlarna. Jag säljer bärselen åt min syster från England så den kommer att skickas därifrån. Kan alltså inte hämtas. Frakt tillkommer på max 100 kr. Nås lättas på e-post!
Svart Ergo baby carrier med vinröd insida säljes. Barnet kan sitta i den från att det kan hålla sitt huvud stadigt vid 4-6 månaders ålder och fram till att det väger omkring 20 kg. Bärselen är väldigt praktisk och skön att bära. Man bär ergomiskt eftersom barnets tyngd vilar mest på höfterna och inte på axlarna. Med ERGO kan man bära barnet på ryggen, magen eller höften. Barnet kan sova i den utan problem. Se även ergobabycarrier.com Selen är i gott skick och nytvättad förstås.
Nu har vi ingen användning för vår bärsele längre. Det är en Ergo NG i färgen svart/cranberry. Den har använts flitigt, vi har verkligen älskat den. Känns som att man kan bära hur länge som helst! Vi har även burit vår 4-åring långa sträckor utan problem. Kan användas upp till 18 kg. Man kan bära på magen, ryggen eller på höften. Originalförpackning med instruktion ingår. Kan skickas om köparen står för frakten.