Allt till salu inom "ergo baby blocket"

Sortering:
Vellinge
Igår

Bärsjal Ergobaby Aura baby...

200 kr
Blocket.se
Butik Halmstad
Igår

Thule Az1500 Tipp 4 meter l...

14 900 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

vinylskiva lp

100 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Hatthylla

50 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Volkswagen Crafter SKÅP MR

69 000 kr
Blocket.se
Svenljunga
Igår

Dubbdäck på fälg

2 000 kr
Blocket.se
Vellinge
3 dagar

Bärsele, bärbar stol

125 kr
Blocket.se
Kil
6 dagar

Ergo baby, bärsele.

250 kr
Blocket.se
Bromma
7 dagar

Bärsele Ergo baby

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Höör

Baby Carrier Chocolate

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Med Ergo Baby Carrier kan du bära ditt barn på magen, ryggen och höften. Det går snabbt och smidigt att ändra mellan rygg och magpositionen. Ditt barn sitter alltid med ansiktet emot dig, vilket gör amningen enkel och bekväm. Denna närhet till din kropp ger den ögonkontakt och värme som ditt barn behöver för att känna sig trygg och lugn. Ergobaby Carrier är lämplig för barn mellan 7-18 kg. Med ett specifikt spädbarnsinlägg, Ergobaby Infant Insert kan du bära ditt barn redan från födseln. Ergobaby Infant Insert är nödvändigt för de första 4-6 månaderna, 3-7 kg. Det köps separat. Färgen är chocolate. Kan skickas.
800 kr
Blocket.se

Ergo Baby Bärsele svart/petrol

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ergo Baby Bärsele i mkt fint begagnat skick. Färg: svart o ljus petrol. Kan användas från 4 mån ålder upp till 18 kg. Barnet bärs på ryggen, magen eller höften. Perfekt att ha med på semestern! Vi köpte tyvärr denna för sent till vår dotter då hon just nu är mest intresserad av att röra på sig. Finns för avhämtning i Västra Frölunda. Kan även frakta vid förfrågan (fraktkostnad:60 kr)
800 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Lund

NY ERGO baby Carrier bärsele Black & Camel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
ERGO BABY Bärsele! Black and Camel, helt ny i låda! Jag säljer en ERGO bärsele, helt ny kommer förpackad i låda med instruktions -DVD och instruktionsbok på Engelska. Bär ditt barn på rygg, mage eller höft. Kan användas från 4 månaders ålder Barnets vikt hamnar på höfterna och bröstspännet avlastar axlarna. Jag säljer bärselen åt min syster från England så den kommer att skickas därifrån. Kan alltså inte hämtas. Frakt tillkommer på max 100 kr. Nås lättas på e-post!
700 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Bromma

Bärsele ERGO baby carrier i gott skick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Svart Ergo baby carrier med vinröd insida säljes. Barnet kan sitta i den från att det kan hålla sitt huvud stadigt vid 4-6 månaders ålder och fram till att det väger omkring 20 kg. Bärselen är väldigt praktisk och skön att bära. Man bär ergomiskt eftersom barnets tyngd vilar mest på höfterna och inte på axlarna. Med ERGO kan man bära barnet på ryggen, magen eller höften. Barnet kan sova i den utan problem. Se även ergobabycarrier.com Selen är i gott skick och nytvättad förstås.
700 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Huddinge

Ergo baby carrier

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu har vi ingen användning för vår bärsele längre. Det är en Ergo NG i färgen svart/cranberry. Den har använts flitigt, vi har verkligen älskat den. Känns som att man kan bära hur länge som helst! Vi har även burit vår 4-åring långa sträckor utan problem. Kan användas upp till 18 kg. Man kan bära på magen, ryggen eller på höften. Originalförpackning med instruktion ingår. Kan skickas om köparen står för frakten.
650 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj