Quantcast
Till salu inom: ”

färdigmonterade friggebodar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är ni i behov av mer utrymme till barnen! Behöver ni mer plats tillträdgårdsredskapen! Har Er hobby vuxit och tar för mycket plats! Varför inte bygga en friggebod! Vi på Säröstugan bygger modulfriggebodar, vilket innebär att ni kan designa friggeboden efter ett antal olika modulblock. Detta gör att ni kan placera dörrar och fönster var ni själva vill. Välja olika typer av fönster, dörrar. Med eller utan isolering ....kort sagt du bestämmer! I våra priser ingår montering och uppsättning av stugan ovan grund! Det enda ni behöver göra är att bestämma plats för stugan, göra grundläggningen och slutmåla stugan. Vill ni inte göra grunden själva eller måla så kan vi lösa det åt Er! Beställer ni innan den siste maj så är priset från 28.950 kr ink moms inklusive montering ovan grund! Kom och titta på en färdigmonterad stuga och se möjligheterna med stugan! Ring 0705-747572 och beställ redan nu!
Vi säljer vår fräscha friggebod färdigmonterad och redo för upphämtning. Säljer den idag för att vi vill prioritera annat på vår lilla tomt. Taket är plåt. Väggar är av träpanel med vindskydd. Syllmått: Bredd och djup: 283x333cm Yttermått Bredd och djup 324x374cm Höjd Taknock: 220 cm Övrigt Monterade hängrännor. Öppningsbart tvåglasfönster. Friggeboden står idag på lecastenar Köpare får hämta friggeboden på plats. Seriösa intressenter kan höra av sig för att se på friggeboden på plats, den finns på Böleäng.
Säljas olika typ av friggebodar med metallstålram för god stabilitet; Storlek 3x5 meter eller 2,5x6 meter Alla Friggebodar är Vinterbonad och utrustade med EL, element. - Inredning tillverkas av 16mm furu plankor; - Fasad - målad furu plankor 24mm; - Trägolv 36mm; Levereras helt färdigmonterad! För mer information ring eller mejl; pris: 70 000 sek exkl. moms och frakt www.via-s.se
4*3m invändig.45*145mm timmer panel.färdigmonterad. med bjälklag och trossbotten.takpapp. obs ring lånad mejl obs.
Önskas köpa färdigmonterad friggebod i Ingarö/Värmdö området. Vi kan stå för leverans. 10-15 kvm.