Quantcast
Till salu inom: ”

friggebod säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska mopeden säljas p.g.a. bilköp. Det är en Yamaha DT 50 -04 som är uttagen -05. Den har rullat 443 mil och har ALDRIG varit trimmad. Den startar alltid och är väldigt driftsäker, på vintrarna har den stått i friggeboden. Bl.a. är kröken nymålad. Det tråkiga är att hastighetsmätaren inte verkar fungera, den fungerade innan vi ställde in den för vintern. På högra kylarvingen finns några mindre repor på nederkanten. Annars är det en väldigt fin och välvårdad moped som har många, många mil kvar! Svarar på både mail och telefon. Dock undanbedes telefonförsäljare och dyl.!
Utför följande jobb: -Kök -Badrum -Kakel och klinker -Tätskikt i våtrum -Altaner, friggebodar -Mindre byggjobb. -Putsning Har F-skattsedel. Försäkring för våtrumsarbeten. 300kr + moms/timme . Finns i centrala Umeå. Inget jobb för litet. Kunden står alltid i centrum och det är viktigt att du som kund blir lyssnad på. För mig är kommunikationen med kunden viktig. Gör jobb i Umeå och omkrets. Referenser finns!
Friggebod med fantastiskt fin havsutsikt uthyres dagsvis eller veckovis. Vid infarten till Lysekil med närhet till salta bad och shopping ligger denna frigebod. Stugan rymmer 3 bäddar, Stugan är utrustad med, Trinettkök med kyl. Tillgång till egen grill Tillgång till egen gräsmatta för solstunder. Trevlig veranda med havsutsikt. Lågsäsong veckohyra 1000kr per person Eller 200kr per person/dygn om ni inte har möjlighet att stanna en hel vecka, Företrädesvis personer över 23år.
Vi hyr ut vår sommarstuga på Östra stranden i Halmstad. Stugan är belägen på området Svanen och har en öppen planlösning. I stugan finns 2 sovrum. Ett med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng. Nytt kök utrustat med spis, fläkt, kyl/frys, micro, diskmaskin. Toalett med dusch. Inglasad altan. Friggebod med en våningssäng som är extra bred. 150 meter till havet. Uthyres sönd-sönd. Ankomst 16.00, avresa 11.00. Slutstädning ingår ej. Rök och djurfri. Kontaktas endast via telefon.
Friggebod säljes Används idag bara som leksaksförråd, är inte satt "på plats". Brädorna är fastspikade på väggarna för att stadga upp vid förflyttning. Hängrännor och stuprör ingår. På ena gaveln finns ett fönster, på bilden är fönstret igensatt. Det finns en vägg uppsatt inne i friggeboden. Mått: Bredd 270 cm Längd 320 cm Takhöjd Ca 250 cm Friggeboden finns i Sundom.