Quantcast
Till salu inom: ”

friggebod bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

BILLIGT! I princip BORTSKÄNKES! Vi har köpt nya vardagsrumsmöbler och ska därför sälja våra gamla. De är använda, och klädseln är nött, men ändå i ok fräscht skick och soffklädseln går att tvätta i maskin. De har båda träben. Soffkuddarna är det fortfarande bra stuns i, och fåtöljen är mysig att krypa upp i på kvällarna. Perfekta för en sommarstuga, friggebod eller till den som precis flyttat hemifrån! Mått soffa: längd 213 cm, djup 90 cm. Mått fåtölj: längd 87 cm, djup 85 cm. Pris: 70:- styck eller 100 :- för båda. Hämtas i Bergsbyn, Skellefteå.
Friggebod i renoveringsbehov bortskänkes. Först att kunna hämta den får den. Finns utrymme i anslutning till tomten för en kranbil.
Friggebod bortskänkes! Isolerad friggebod i gott skick bortskänkes. Boden har en dörr samt ett fönster. 3,60*4 meter samt 3,80 högt. Tak måste monteras ner vid frakt. Frakt tips: HM Lastbilscentral: Martin Eliasson, tel: 031-878120. Har kranbil samt kan anordna följebil vid transport.
Friggebod, 12m2 inv, 16m2 inkl uteplats. Saknar golv, Oisolerad, fukt på ställen i tak. papptak. 1 fönster fram 1 fönster i sida. Köparen står för frakt. 5-10 m till plats för lastbil. Bortskänkes eller högstbjudande.