Quantcast
Till salu inom: ”

monterad friggebod till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har en Thunder tiger Challenger pro 4wd som jag köpte ny för 4000sek 1996/7. Ingår: Bil instruktionsbok Sändare laddare servon bränsle reservdelar Bilen har stått sedan 2000 pga trasig startsnöre och brist på tid. nytt inköpt men aldrig monterat Bilen behöver monteras ihop/servas, tvättas och få nya batterier för att få sin forna glans. Hur kul som helst att köra med 4wd, skivbroms och sina tre diffar! Bara delarna och bränslet är värda 400kr så köp bilen och se till att den lever vidare utanför min friggebod!
En vitmålad mycket stadig våningssäng i bra kvalitet (inte IKEA) Denna har varit i vår lilla Friggebod för gäster och varit perfekt eftersom även vuxna sover bra i den. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen. Madrasser medföljer ej! Men om man önskar så kan vi sälja 1 st. madrass för 250 kr (madrassen är som ny och man sover gott på den:) Bäddmått: 90x200 Sängmått: H 141 cm Bredd 96 Längd 207 Denna säng finns endast 30 min från Roslagtull i Svinninge.
Smeg gasspis i måtten 60x60x90 som ny med manual och till o med skyddsplatsen kvar på sidorna (se bild) samt ugnsplåtarna med anslutningsslang för att koppla på gas. instruktionsmanualen följer också med. Perfekt till att hotta upp köket, sommarstugan, friggebod, gäststuga eller andra ställen som kan vara i behov utav matlagning. SMEG = Kvalité Enda anmärkningen jag ser är att den blivit beläggningen blivit lite skrapad på baksidan på den. Absolut inget man ser när den är monterad. slumpar bort den för 800:- eller högstbjudande. Modelnummer: CB61VGS1
3 x 3 Meter invändigt mått ca 1-1,5 meter takutskjut över entre. säljes isär plockad. ihop buntad å klar för att lastas på tex: kärra viss el utr ingår. har använts som kontor i mindre lager lokal under ca ett år. aldrig varit monterad utomhus så allt är i bra skick, enkel att montera ihop då alla väggplank "hakas" i varandra. så du behöver inte vara ett "proffs"
Detta är ett visningsex som aldrig blivit monterat. Levereras i block och är mycket enkel att montera. Måtten är cirka 2X2,5 meter. Dubbeldörr på framsidan så att trädgårdstraktorn går in och ett fast fönster på baksidan. Boden är grundmålad. Ordinarie pris på dessa bodar är 9000:- men detta ex säljer vi för 6500:-. Vi kan hjälpa dig med transporten om du vill. För frågor ring gärna Stefan på telefon 070-5562136