Quantcast
Till salu inom: ”

fågelbur malmö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Fågelbur säljes med matskålar och lite leksaker som inte är med på bild. Bilden togs innan buren rengjordes och monterades ner!! Buren är i bra skick. Sidoskydd medföljer. Måtten: Sidoskydden är INTE inräknade!! Höjd: 166 cm (räknat från hjulen) Bredd: 97 cm Djup: 76 cm Buren är alltså nedmonterad då den tar rätt så mycket plats! Prutat och klart!
Hej vi har 2st undulater som är 6månader gamla. det är en Hona och en Hane dom heter Inga o Malte. Vi har inte tid till dessa fina fåglar. så det bästa är att dom hamnar hos någon som har tid till dessa. det som medföljer vid köpet är leksaker mat mm så den är helt komplett. Mått på fågelburen 60x35x70cm vårt pris är 650 eller lägg ett bud
Jättefin stor och stabil voljär/fågelbur. Ny helt felfri! Kostar c:a 3000:- i handeln. Säljes med sittpinnar, matskål, badkar och leksak som är nytt. Burmått 167x68x59. Taket är 85x74 Flera stora och små dörrar. Bottenlåda som enkelt dras ut för rengöring. står på hjul och flyttas lätt. Enkel att nermontera och återmontera. OBS! Ej lämplig för stora gojor annars ok för de flesta arter. Mejla eller ring!
Jag har ett explorarium som jag vill sälja. Har endast använt det som mellanlagring av ormar vid rengöring av terrarium. Passar utmärkt till fåglar. Runt svart nätterrarium storlek 60 x 90 cm. Large 254 L I mycket fint skick! Har en krok invändigt för upphängning av lampa eller grenar. Finns även en upphängningsögla utvändigt. Blir platt som ett cykeldäck när det inte används. Perfekt att ha i trädgården i sommar. Nypris 878:- jag vill gärna ha 500:- för den. Kan skickas, i så fall tillkommer frakt.
Fågelbur. Smidesarbete i järn. 1900-talets andra hälft. Längd 87 cm, bredd 43 cm, höjd 175 cm. Har endast använts som prydnadsföremål, men har man mindre fåglar som undulater kan denna buren var passande. Övre delen går att lyfta av, för att förenkla vid ev. städning, finns även en lucka i underdelen som nog också är avsedd för städning av bur. Endast svar via mail, och skambud kan ni behålla för er själv.