Allt till salu inom "kattungar malmö"

Sortering:
Trelleborg
22 dagar

Fodervärd till Devon Rex Ka...

5 000 kr
Blocket.se
Lomma
Igår

piratskepp av kartong

299 kr
Blocket.se
Igår

Allmogeskåp 1800-tal

2 500 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Sibirisk kattunge

14 000 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Brittisk korthårig hane red...

2 000 kr
Blocket.se
Idag

kattungar

5 000 kr
Blocket.se
Igår

Leverans klar dvärg pudel

10 000 kr
Blocket.se
Idag

soffbord

250 kr
Blocket.se
Butik

Kattunge Mask

9 kr
NYTT Dorita.se
Butik

Kattunge (Mask)

44 kr
NYTT Dorita.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Malmö

Honkatten Holly

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min katthona, Holly, knappt 2 år gammal, söker ett nytt hem. Sedan jag skaffade sambo för fem månader sedan har hon ändrat sitt beteende och hon "godkänner" inte min sambo. Detta är naturligvis ett stort problem och jag söker främst hem som kan erbjuda både inomhus- och utomhusvistelse då jag tror att hon passar som inne/utekatt. Hon har inte uppvisat detta beteende förut och jag är säker på att det är kopplat till den nya förändringen. Finns du, rara och varmhjärtade man-kille/kvinna-tjej/familj som kanske bor en bit utanför stan där en vacker, kelig och busig kattflicka som inte är kattunge längre, kan få härja utomhus ibland? Maila mig för frågor, bilder och information. /Jenny
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Malmö

Syskonkatter söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två katter födda våren 2006 söker nytt hem hos djurvänlig familj eller person. En hane och en hona (syskon), uppväxta tillsammans så helst vill vi att de kommer till samma familj. Vana av barn, snälla, och fortfarande som kattungar. Båda är kastrerade och fullt friska. Hanen dubbelt som stor som honan. Foto skickas vid intresse. Katternas namn är Simba (tjejen) och Sigge (killen). Katterna måste vi tyvärr lämna ifrån oss då vår son blivit allergisk.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Malmö

Fina kattungar söker hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej vi är 3 kärleksfulla kattungar som nu söker ett tryggt hem med nya ägare. Vår mamma är halv norsk skogkatt och pappa är en turkisk vann/perser. Barn är vi vana vid och vi är väldigt sociala. Vi hittar lätt till lådan och är avmaskade, 12 veckor och leverans klara på onsdag 22/6. Är Ni intresserade så ring, 0722865091! O.B.S svarar inte på mailen. Den grå o vita säljs för 500 kr De 2 håriga säljs för 1 700 kr/st.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Malmö

2 vackra kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
2 vackra kattungar söker nya hem gärna tillsammans eller där det redan finns en katt då dom är vana att ha andra katter omkring sig. Pojken vit/tigre och flickan svart sköldpadda, keliga, nyfikna och lekfulla. Pojken lite större och flickan liten och nätt med en mjuk päls. Pappan är skogis och mamman bondkatt. Kattungarna är 15 veckor och är vaccinerade 1 gång och avmaskade. 400:-/st
400 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Söt liten chihuahua

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Vår söta lilla Chihuahua tik söker nytt hem. Hon blev 2 år i Maj. Otroligt liten väger endast 1,4 kg hon ser ut som en liten kattunge. Hon är rumsren, vaccinerad, avmaskad, chippad. Hon är väldigt social och otroligt glad av sig. Anledningen till att vi måste göra oss av med vår lilla sötnos är för att vi inte har tid till henne. Är van vid barn. Har ingen stamtavla. Vid intresse så maila lite info om dig själv det är väldigt viktigt för oss att hon kommer till nån som har tid för henne och bryr sig om henne. 100% Chihuahua.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj