Quantcast
Till salu inom

"fårfällar säljes"

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Karlstad

Britax - kombivagn. Uttagen maj 2010

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer en Britax vigour 4+, den är köpt på Barnens Hus i maj 2010. * Lätt chassi av aluminium * Justerbart handtag * Rymlig varukorg * Svängbara framhjul som går att låsa i fast läge * Fempunktssele med vadderade axelsskydd * Vändbar ergonomisk sittdel * Steglöst ställbar sittdel från sittande till fullt liggläge *Stor suflett som skyddar bra mot solen. I priset ingår: *Sittdel, jeans/svart, vädringslucka i sufletten *Mjuklift, svart och lite röd *Vindskydd, svart *Fårfäll Vagnen är använt sparsamt, sittdelen utan mjuklift är knappt använd. Bra skick, inga fläckar. Djur och rökfritt hem, har förvarats inomhus. Nypris 4900:-, nu 2000:-
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Mölndal

Urban Jungle Duo 2010 syskonvagn, röd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Röd urban jungle syskonvagn, inköpt ny sommaren 2010. Reglerbart/fällbart handtag, regnskydd, bumper bar (avtagbar bygel), mugghållare, två svängbara hjul fram, 5-punktsbälte, pump. Får plats i en Volvo V50/V70 m.fl. Ingen del av vagnen är solblekt, utan den är jämnt fint röd, precis som den var när vi köpte den. Sittdelen har varit klädd med två fårfällar, och har inget slitage alls. Förvaringen under vagnen är hel och fin. Vagnen har alltid förvarats inomhus i värmen, när inte barnen suttit i den ute. Kommer från ett rökfritt och djurfritt hem.
6 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Västernorrlands län

Åkpåse fodrad med fårskinn/fårfäll

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Mycket fin åkpåse för barnvagn eller pulka med vattenresistent ytskikt i svart tyg och insida fodrad med fårskinn/fårfäll. Dragsko upptill. Varm å go. Tvättbar i 30' Blir ihopvikt perfekt i storlek för liggkorg/ liggdel i barnvagnen. Längd (ihopvikt med den uppvikta "fotändan" borträknad och dragskon ej åtdragen) är ca 84 cm. Kommer från djur och rökfri miljö. Avhämtning centralt på Alnö. Ps. Kan möjligen skickas till rätt köpare och med det avses trevlig och smidig person som mot förskottsbetalning och korrekt fraktkostnad emottager varan i befintligt skick. ;-)
600 kr
Blocket.se

Soffa - divan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Vinröd soffa (divan), nypris 9000 kr. Säljes för 1500kr. På grund av hastig flytt till mindre bostad säljer jag nu min divan. Den är perfekt för läsning och annat singelmys. Divanen är av hög kvalitet och i gott skick. Sidobord som kan föras över divan finns även till salu för 100 kr. Kuddar, filtar, fårfällar och annan heminredning i min lägenhet är även de till salu men ingår inte i priset för divanen. Mått: 80 cm djup och 155 cm lång.
1 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Lund

Vagnen för utesovare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu min stora gungvänliga Briovagn. Stor och rymlig, med alla tillbehör du behöver för att låta barnet sova tryggt o varmt ute efter promenaden. Liggdel med extra sovpåse, fårfäll och mjuk madrass. Sittdel med extra sitt-/sovpåse m hål för remmar o sele. Vagnen är gammal, men fantastiskt lättkörd, skönt gung och som sagt, världens bästa utevagn. Inga gummidäck som får punktering, utan den gamla sorten. Tillbehör: regnskydd, myggnät, parasoll och ståplatta för äldre syskon.
300 kr
Blocket.se