Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj högsten ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IKEA Arv

Umeå
Vägglampor

Varberg
Bäddsoffa
F
Kalmar
Ikea byrå

Tyresö
Hylla

Umeå

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min fina 4-sits KLIPPAN-soffa. Sambolivet inkluderade möbler som gjort att den blivit överflödig. Soffan står för tillfället nedmonterad i källaren och nu tycker jag att det är bättre om någon annan tar nytta av den. Möbeln är i fint skick och har använts högst ett år. Nypris: 2795 kronor Mitt pris: 1800 kronor eller högstbjudande. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S89830943#/S19830946/ Kontaktas helst via mail.
Säljer ett nytt soffbord från IKEA. Det är ännu i original förpackning. Serie STOCKHOLM Färg svart Storlek Längd: 170 cm Bredd: 60 cm Höjd: 45 cm - Fanerad bordsyta; slitstark, fläcktålig och lätt att hålla ren. IKEAS Artikelnummer: 401.381.33 - Separat hylla för förvaring av t.ex. tidningar; håller ordning på dina saker och frigör bordsyta. köptes för 2495 kr säljer för minst 1000 kr eller högst erbjudande
En välanvänd IKEA Ektorp i någorlunda gott skick görs av med p.g.a. platsbrist. Soffan behöver tvättas, i övrigt är den i ok skick, lämplig för första lägenheten eller som extrasoffa och dylikt. Ingen soffa man uppmuntrar Kungen att sitta i direkt men det är en helt ok vardagssoffa. Vill bli av med den så fort som möjligt. Säljes för 300 eller högst bjudande.
Säljer denna sköna soffa då en ny är påväg hit! Avtagbar (med andra ord tvättbar) klädsel. Vet att det finns massa andra färger/mönster på klädsel att köpa till på Ikea som man kan byta till (jag har jag endast en svart klädsel). Den är endast två år gammal, och är inte sliten alls! Nypris 3500, men säljer den för 2000 eller högst bjudande. Maila gärna om ni har frågor!
En helt underbar blå soffa med tillhörande fåtölj. Högsta kvalitet och inte mycket använd därav väldigt fräsch.(som ny i tyget). Riktig dunstoppning vilket gör den fantastiskt skön. Djup som en säng vilket gör den underbar att "krypa upp i" och även perfekt som just en extra säng. "Armskydd" på gavlarna. Mått 245x115x70cm, Fåtöljen 110x115x70cm. Hämtas i centrala Linköping (bottenplan) 3000:- p.o.k (nypris 25.000:-) Svart IKEA bord kan skickas med. Först till kvarn.