Quantcast
Till salu inom: ”

sockel tvättmaskin stativ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kombinerad tvätt/tork maskin Bra ny maskin som fungerar felfritt använt bara ett par gånger Få tid över för vänner och familj med denna maskin som både tvättar och torkar dina kläder. Tack vare den specialutformade tvättrumman tvättas dina kläder skonsamt Kombinerad tvätt- / torkmaskin Tyst och säker. stativ/sockel till tvättmaskin/torttumlare, passar till normalstorlek på maskin. Den har en förvaringslåda. Idag kostar en helt ny i butik ca. 800-1000kr om du köper av mig får du både maskin och sockel för bara. PS: Prutat och klart!!!
2 st förhöjningssockel med korg till TT / TM Uppackade men aldrig använda 400 kr/st alt. 700 kr för båda
2,5år gammal stativ/sockel till tvättmaskin/torttumlare, passar till normalstorlek på maskin. Den har en förvaringslåda. Vi behöver den inte längre det är därför vi säljer den. Idag kostar en helt ny i butik ca. 800-1000kr. Du kan få denna i befintligt bra skick 480kr. Maila vid intresse! Mvh. Christina
Stativ /sockel / konsoll med trådback för tvättmaskin. Nypris ca 1300 nu 500!
Sockel (stativ) med trådback till tvättmaskin. Bredd: 61 cm Höjd: 32 cm (men kan höjas ca 5 cm) Djup: 55 cm Vi har inte använt sockeln, men vi har transporterat den så den har fått ett par små märken i den vita färgen. Nypris på Elgiganten är 799 kronor.