Quantcast
Till salu inom

"förvaringsskåp biltema säljes"

Halmstad
Igår

Termostatblandare

200 kr
Citiboard
Butik Stockholm
3 dagar

Biltema Hylsnyckelsats 152...

800 kr
Fyndtorget.se
Butik Mjölby
3 dagar

Biltema

150 kr
Fyndtorget.se
Butik Täby
3 dagar

Behandlingsrum uthyres med...

8 400 kr
ABC-Annons.se
Butik Linköping
3 dagar

Elektrisk Flugfångare

1 395 kr
ABC-Annons.se
Skurup
3 dagar

BLANDAT

70 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Båtdelar och tillbehör  ·  Falköping

Förvaringsskåp, påbyggnadstält, förtält mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
ugnar sålda. Potta porti, Biltema, ny i kartong 300:- Förvaringsskåp tvilling, mycket lite använt 650:- Gasolugn (från Polar -90) 400:- Påbyggnadstält/annex, passar förtält HS Göteborg före 2009. Kan kanske passa annat också? Dragkedjan som ska fästas på en kort fönstersida är 5,08m. 2000:- Förtält, modell äldre med gardiner. Vet ej mått men suttit på en Smålandia 521 1988. 1500:- Allt är hämtpriser. Prutare göre sig ej besvär. 0708-561105 :-)))) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Falköping

Förvaringsskåp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Förvaringsskåp till husvagn. Från biltema. Ny och oanvänd i förpackning
400 kr
Blocket.se

Vacker lägenhet i naturskönt område

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jag bor i en stor och ljus lägenhet med uteplats i Gustavsberg i ett naturskönt och lungt område. Huset byggdes 2007, det är nytt och fräscht och har enbart 2 våningar. Området är mycket lungt och trivsamt med många vackra grönområden. 5 minuter bort finns en stor fotbollsplan med skogen intill, som har fina upplysta promenadområden. Tunnelbanan finns 5 minuter bort och närmaste affär (Coop) finns 8 minuter bort. Där finns även Biltema, Jysk, hästaffär och flera stora varuhus för möbler. Finns även Thai restaurang i närheten. 15 minuters promenad bort finns Gustavsbergs centrum med en mängd caféer, restauranger och affärer. Lägenheten är mycket stor och rymlig, där finns många förvaringsskåp och stora garderober. Den har stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten har två ingångar, en ordinarie och en från terassen. Lägenheten är varm även vintertid då den har golvvärme. Golven har genomgående vacker ekparkett och badrummet, som är stort och nytt, är helkaklat och jättefint o blå färg. Köket är stort och även det nytt och med ny ugn och spis, stor kyl och frys. Sovrummet är stort och ljust med stort fönster. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är mycket väl omhändertagen och fräsch. Jag önskar att bo söderut i Stockholmsområdet, gärna i en lägenhet på 2 rum och kök eller 3 rum och kök. Helst inte på bottenplan. Låter min lägenhet intressant för dig så tveka inte att höra av dig till mig, jag är seriös med mitt byte. Bästa hälsningar, Lea
6 746 kr
Blocket.se

Förvaringsskåp från Biltema

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Förvaringsskåp från Biltema, se bilder, som nytt, förstärkt med plyfa-skivor, hopfällbart, endast 150:-, perfekt i tält, verandor mm.
150 kr
Blocket.se