Allt till salu inom "yosemite cykel biltema"

Sortering:
Yosemite 24”
Timrå
2 dagar

Yosemite 24” Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Barncykel 18"
Knivsta
2 dagar

Barncykel 18" Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Barncyklar
Lidköping
6 dagar

Barncyklar Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 10

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Tranås

Fin Pojkcykel 16 tum

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min sons fina cykel som han nu har växt ifrån. Det är en 16 tum YOSEMITE, köpt på Biltema. Funkat mycket bra, inte varit några problem. Är välvårdad och fin, lite skav på klistermärkena, men det är ju sånt som blir. Har lagt ner lite arbete på den innan försäljning. Har bla köpt ny sadel till den, har även sprutlackerat det svarta på cykeln där det har varit lite skavt. Så den är som ny. Värd att ses, finns i Tranås. Hämtas på plats Vill ha 500kr för den eller högstbjudande. INGA SKAMBUD TACK
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Ängelholm

Barn cykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Yosemite 16" Stabil och säker barncykel med fotbroms, fälgbroms, stöd och pakethållare. Ram: Stål Ramhöjd: 26 cm Framgaffel: Stel, stål Antal växlar: Oväxlad Vevparti: Stål Vevlager: Stål Styrlager: Stål Styre och stam: Stål Framnav: Stål Baknav: Stål Frambroms: V-broms Bakbroms: Fotbroms Kedja: Stål Sadel: Biltema Fälg: Stål Däck: 16 x 1,75 Pedaler: Plast Lyse: - Vikt: 10 kg Övrigt: Skärmar, pakethållare, stöd, ringklocka. knappt ett år gammal mycket fint skick nypris 699:-
400 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Värmdö

Barncykel Yosemite 16" i gott skick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Stabil och säker barncykel med fotbroms, fälgbroms, stöd och pakethållare. Ram: Stål Ramhöjd: 26 cm Framgaffel: Stel, stål Antal växlar: Oväxlad Bakväxel: - Växelväljare: - Vevparti: Stål Vevlager: Stål Styrlager: Stål Styre och stam: Stål Framnav: Stål Baknav: Stål Frambroms: V-broms Bakbroms: Fotbroms Kedja: Stål Sadel: Biltema Fälg: Stål Däck: 16 x 1,75 Pedaler: Plast Lyse: - Vikt: 10 kg Övrigt: Skärmar, pakethållare, stöd, ringklocka. Cykel i gott skick som hämtas på Värmdö.
400 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Malmö

Mountainbike

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer min cykel i nyskick då jag inte använder den och den bara står. Yosemite X-Contry Det var Biltemas värsting. Alu- ram Shimano Deore växlar och broms Skiva fram och V-broms bak Rock Shox Judy gaffel Nya slangar med punkteringsskydd Komplett med belysning ringklocka och "clips"på pedalerna. Den har nog rullat totalt 6mil Kan tyvärr inte hitta kvittot, men ramnummer finns.
2 500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Skara

Bmx

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Dags för ny cykel till pojken men vill helst bli av med den han har innan man investera pengar på den nya. Som rubriken lyder så är det en Bmx tillverkad av Yosemite och köptes på Biltema för ca 2 år sen, fotpinnar sitter inte på men kan nog finnas någonstans vid intresse eller så finns det att köpa på Biltema för en billig peng. Jag är anträffbar på de flesta sätt och tider så som, Telefon, SMS eller mail.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj