Till salu inom

"cykelkärra biltema säljes"

Linköping
Idag

Dubbfria på LM, 195/60R15

2 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Toppbox oanvänd 32L

400 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Cykelkärra, Taxameter & Dec...

1 800 kr
Blocket.se
Svenljunga
Igår

Biltema El-cykelbatteri

700 kr
Blocket.se
Mönsterås
Igår

Barncykel "12. Fint skick

500 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Motorstativ

500 kr
Blocket.se
Nykvarn
Igår

Okänd båt 4+ meter

18 000 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Baslåda & slutsteg

700 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Igår

Volvo V70 2.4D Momentum

55 000 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

Snöslunga Biltema 11hp

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Cykeldelar och tillbehör  ·  Västerås

Cykelkärra

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu vår cykelkärra som vi köpte förra sommaren för 990:- på Biltema i Västerås. Kärran är endast använd i två månader förra sommaren, så den är i ett väldigt fint skick! Information: För två barn som sitter bredvid varandra. Max. last: 36 kg. Med 2 st. 5-punkts säkerhetsbälten. 20"-hjul med snabbkoppling, däck 20 x 1,75. Hopvikbar stålram. Framstycke med myggnät samt nedvikbart regnskydd av transparent vinylplast. Förvaringsutrymme med stor nätficka bakom ryggstödet. Bakstycket försett med stor triangelreflex. Dragstång med kopplingsanordning för montering på cykelns bakre hjulbult. Vikt: 14 kg.
600 kr
Blocket.se

Cykelkärra från Biltema

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
På grund av att våra cyklar blivit stulna och barnen vuxit upp säljer vi nu våran cykelkärra från Biltema. OBS: Kopplingsanordningen som sitter fäst på cykeln försvann med cyklarna, men kan införskaffas på Biltema för ca 60 kr. Artikelnr: 27-263. Den har används i ca 2 år och är i relativt gott skick då den alltid förvarats inomhus i cykelförråd. Pris: 500 kr eller högstbjudande. Intresserad? Hör av dig!
500 kr
Blocket.se

Cykelkärra, 3-hjuling

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Cykelkärra för 2 barn från Biltema säljes. Litet hål i regnskyddet, annars bra begagnat skick. Har förvarats ute men under tak. Koppling för cykel medföljer. Nypris 1200 kr. Säljes för 400 kr. 2 st 3-hjulingar säljes. Den ena utrustad med egentillverkad hållare där man sätter en stavgångsstav och genast kan man skjuta på utan att äventyra ryggen! Perfekt för mor- och farföräldrar. Säljes för 100 resp 50 kr. Prutat och klart. Hämtas i Karlstad. Skickas inte.
50 kr
Blocket.se

Cykelvagn cykelkärra i fint skick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer vår fina cykelkärra med plats för två barn och väskor baktill. Vind och regnskydd medföljer samt två stycken fästen för cykel. Två fästen är ett måste om man vill att båda föräldrarna ska kunna använda kärran. underlättar extermt mycket i vardagen med denna kärra om man har mer än ett barn. mycket trevligt att göra längre cykelutflykter etc med också. fungerar utmärkt att transportera varor i vid tex storhandling utan bil. Kommer från biltema och har förvarats i garage. 500:- så är den din!
500 kr
Blocket.se
Cykeldelar och tillbehör  ·  Kristianstad

Fin cykelvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Fin cykelvagn, cykelkärra Biltema. knappt använd, alltid stått inne och körd endast i fint väder, inkl hållare för att koppla ihop med cykeln. kosta 1050kr ny komplett. 675kr
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj