Quantcast
Till salu inom: ”

fantastisk speldosa äkta erzgebirge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

DKNY väska

Stockholm
pälsjacka

Stockholm
Balmain

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer min underbara skinnjacka, då jag helt enkelt måste rensa i garderoben inför en flytt. Ljusbrun, knappt använd och med en helt underbar krage! Det är 100% äkta läder, köptes i Köpenhamn för ca. 1800:- Passa på, priset är inkl. frakt. Svara vänligen via mail eller sms, då jag har svårt att svara i telefonen på jobbet. 350:-
Jag säljer min fantastiska peruanska matta då den är något stor för min lilla lägenhet. Mattan är handvävd och har många detaljer. Motivet är Alpacas och färgerna är klara. Inköpt i december- Kvitto finns! Mattan är 442x114 cm, men jag har vikt den dubbel för att få standardmått (se bild 4) Ordinarie pris för mattan är 5000:- men jag släpper den för 3500 eller högstbjudande. (Kan ev fila på priset vid snabb affär!) Väl mött!
Denna fantastiska vackra matta söker ett nytt hem. Jag köpte den för 13 år sedan i Turkiet. Men som sagt så har den aldrig hittat sin plats här hemma. Nypriset var ca 4000 säljer den nu för 1750 Jag hoppas nu på att den ska hitta sin plats.... Matta - Dösermealti Tillverkning - handknuten Storlek - 209 x 123 Tjocklek - ca 10 mm Ålder - nutida knappt använd Ursprung - Turkiet Lugg - ull Varp -ull
På grund av flytt söker en handknuten äkta matta från Kina ett nytt hem. Mattan mäter 243 cm x 306 cm och är ursprungligen inköpt på Nordiska Kompaniet. Med mattan medföljer även det intyg som kom med mattan vid köp. Mattan är i fantastiskt fint skick utan något synbart slitage. Det finns ett par mindre fläckar vid de yttre vita fransarna på kortsidan närmast på bild, fläckar som sannolikt kan tas bort. (Nypris 16 000:-) Vid en snabb och smidig affär kan priset diskuteras något.
Underbar speldosa med många detaljer. Äkta Erzgebirger gjord på åttiotalet i DDR Nyskick, knappt använd. Melodi: Stilla Natt med dov fin klang Pris: 3000 kr eller bud OBSERVERA: Endast kontakt per telefon.