Quantcast
Till salu inom

"fender blues junior säljes"

Knivsta
Idag

Fender blues junior

4 700 kr
Blocket.se
Butik Falun
Igår

Sea-Doo SPARK 3up 90 IBR Tr...

107 900 kr
Blocket.se
Butik Falun
Igår

Sea-Doo SPARK 90 Trixx 3up...

107 900 kr
Blocket.se
Butik Falun
Igår

Sea-Doo SPARK 2up 90 IBR Tr...

100 900 kr
Blocket.se
Grums
Igår

Hpd P-bas

4 500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Tamiya VW Golf Racing Gr.2...

1 495 kr
Blocket.se
Idag

Gitarr - Fender CD 60

1 200 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Warrior hockeyklubba junior

350 kr
Blocket.se
Knivsta
Idag

Junior långfärdsskidor, sta...

300 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Ibanez elgitarr

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tillbehör och förstärkare  ·  Västra Götalands län

Fender Blues Junior 3 + cover

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej. Säljer min ca 3 månader gamla Fenderstärkare + cover (skydd som träs på över förstärkaren) Dags att pröva något nytt känner jag och säljer därför den. Den har enbart använts hemma och är riktigt fräsch. Det finns några mini (läs minimala) skavanker som ni kan se på bilderna. De har troligtvis uppstått under transport från butiken, men eftersom det inte är något att anmärka på (som jag tycker) så brydde jag mig inte om att rapportera det. Runt 4500 hade jag tänkt mig för denna. Kontaktas både på tel & mail. Rock 'n roll!
4 500 kr
Diskant.se
Musikinstrument  ·  Skövde

Fender Blues Junior 3 + cover

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Hej. Säljer min ca 4 månader gamla Fenderstärkare + cover (skydd som träs på över förstärkaren) Dags att pröva något nytt känner jag och säljer därför den. Den har enbart använts hemma och är riktigt fräsch. Det finns några mini (läs minimala) skavanker som ni kan se på bilderna. De har troligtvis uppstått under transport från butiken, men eftersom det inte är något att anmärka på (som jag tycker) så brydde jag mig inte om att rapportera det. Runt 4400 hade jag tänkt mig för denna. Kontaktas både på tel & mail. Rock 'n roll!
4 400 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholms län

Gitarrförstärkare Fender Blues Junior

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
förstärkare i mycket bra skick, något enstaka gig, 15 W rör toppen Från Fenders hemsida: Fender Blues Junior, storebror till Pro Junior tar 15W rörstärkaren vidare genom att använda en 12" Fender Special Design högtalare och ton-stack med omkopplingsbar "Fat" omkopplare. Denna 15W Fender förstärkare är beviset på att bra ton finns att få även i små paket. En helrörskombo med fet ton vid moderat volym 15W 12" högtalare Fat omkopplare Fjäder-reverb Fotomkopplare för FAT ON/OFF 15 helrörswatt, 12" högtalare, reverb, Kostar ny 5500 :-
3 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Landskrona

Fender Blues Junior

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en fender blues junior köpt januari 2007 på Musikbörsen i Malmö. Orginalkvitto finns. Använd i perioder, mest i hemmamiljö. Beskrivning från Fenders hemsida: Fender Blues Junior, storebror till Pro Junior tar 15W rörstärkaren vidare genom att använda en 12" Fender Special Design högtalare och ton-stack med omkopplingsbar "Fat" omkopplare. Denna 15W Fender förstärkare är beviset på att bra ton finns att få även i små paket. En helrörskombo med fet ton vid moderat volym 15W 12" högtalare Fat omkopplare Fjäder-reverb Fotomkopplare för FAT ON/OFF 15 helrörswatt, 12" högtalare, reverb. Pris 4000:- BVSA. Endast mailsvar.
4 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Dalarnas län

Fender Hot Rod Deluxe III

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu en förstärkare som jag har kommit i underfund med att jag inte riktigt förtjänar. Och även att den tar för mycket plats i rummet och tänker byta ner mig till en liten mindre. (Byten mot en Fender Blues Junior+mellanskillnaden kan vara av intresse!) Har aldrig lämnat rummet och har inte en skråma på sig. Detta följer med. * Footswitch för drive och boost * Överdrag * Sladd för ström Säljer denna för 6500:- BVSA! Kontakta mig helst via mailen. Kollar den dagligen! / Christian
6 500 kr
Blocket.se