Quantcast
Till salu inom: ”

fender blues junior säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer min ca 3 månader gamla Fenderstärkare + cover (skydd som träs på över förstärkaren) Dags att pröva något nytt känner jag och säljer därför den. Den har enbart använts hemma och är riktigt fräsch. Det finns några mini (läs minimala) skavanker som ni kan se på bilderna. De har troligtvis uppstått under transport från butiken, men eftersom det inte är något att anmärka på (som jag tycker) så brydde jag mig inte om att rapportera det. Runt 4500 hade jag tänkt mig för denna. Kontaktas både på tel & mail. Rock 'n roll!
Hej. Säljer min ca 4 månader gamla Fenderstärkare + cover (skydd som träs på över förstärkaren) Dags att pröva något nytt känner jag och säljer därför den. Den har enbart använts hemma och är riktigt fräsch. Det finns några mini (läs minimala) skavanker som ni kan se på bilderna. De har troligtvis uppstått under transport från butiken, men eftersom det inte är något att anmärka på (som jag tycker) så brydde jag mig inte om att rapportera det. Runt 4400 hade jag tänkt mig för denna. Kontaktas både på tel & mail. Rock 'n roll!
förstärkare i mycket bra skick, något enstaka gig, 15 W rör toppen Från Fenders hemsida: Fender Blues Junior, storebror till Pro Junior tar 15W rörstärkaren vidare genom att använda en 12" Fender Special Design högtalare och ton-stack med omkopplingsbar "Fat" omkopplare. Denna 15W Fender förstärkare är beviset på att bra ton finns att få även i små paket. En helrörskombo med fet ton vid moderat volym 15W 12" högtalare Fat omkopplare Fjäder-reverb Fotomkopplare för FAT ON/OFF 15 helrörswatt, 12" högtalare, reverb, Kostar ny 5500 :-
Säljer en fender blues junior köpt januari 2007 på Musikbörsen i Malmö. Orginalkvitto finns. Använd i perioder, mest i hemmamiljö. Beskrivning från Fenders hemsida: Fender BluesJunior, storebror till Pro Junior tar 15W rörstärkaren vidare genom att använda en 12" Fender Special Design högtalare och ton-stack med omkopplingsbar "Fat" omkopplare. Denna 15W Fender förstärkare är beviset på att bra ton finns att få även i små paket. En helrörskombo med fet ton vid moderat volym 15W 12" högtalare Fat omkopplare Fjäder-reverb Fotomkopplare för FAT ON/OFF 15 helrörswatt, 12" högtalare, reverb. Pris 4000:- BVSA. Endast mailsvar.
Säljer nu en förstärkare som jag har kommit i underfund med att jag inte riktigt förtjänar. Och även att den tar för mycket plats i rummet och tänker byta ner mig till en liten mindre. (Byten mot en Fender Blues Junior+mellanskillnaden kan vara av intresse!) Har aldrig lämnat rummet och har inte en skråma på sig. Detta följer med. * Footswitch för drive och boost * Överdrag * Sladd för ström Säljer denna för 6500:- BVSA! Kontakta mig helst via mailen. Kollar den dagligen! / Christian