Quantcast
Till salu inom: ”

fender jazzbas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

* FENDER CLASSIC 70's JAZZ BAS - Fenders Classic series är förutbestämd att bli, som namnet antyder, en klassiker bland instrumentälskare. Vad som är denna series kvalitativa hemlighet är att delarna är designade och utvecklade i USA men ihopsatta i Mexico vilket gör att priset kan hållas nere för konsumenterna. Denna Jazzbas är inspirerad av de modeller som tillverkades på 70-talet och har 2 st Standard Vintage Alnico Magnet pickups som ger dig ett fantastiskt ljud oavsett om du spelar Black Sabbath, John Coltrane eller de tajtaste slapsolon. Gigbag ingår. Pris 5900:-
Unik USA-tillverkad jazz-bas säljes i perfekt skick.Tillverkades endast för fenders jubileum. Underbar att spela på. Låter helt fantastiskt. FENDER® 60TH ANNIVERSARY JAZZ BASS® WITH CASE Special edition commemorating Fender's 60th year. Alder body, 3-color sunburst finish, graphite reinforced modern "C"-shape maple neck, rosewood 20 fret fingerboard with rolled edges, medium jumbo frets, 9.5" fingerboard radius, 2 American Vintage single coil pickups with S-1 switch for series/parallel combination. 3-ply parchment pickguard, chrome hardware. Stamped 60th anniversary neck plate, jeweled headstock, an a deluxe 60th anniversary silver hardshell case. Made in USA.
Tjena! Vill bli av med basen nu på grund av diverse gitarrhandel. Det är ju då en Fender Squier jazzbas. Den har inte gått många mil, endast lite slitage vid byxknappen. Perfekt nybörjarbas som håller en bra bit in i karriären. För lite mer info kan man kika in på thomann eller liknande. Ring helst då mailen inte är allt för flitigt använd. MvH Mårten
Superfin guldfärgad jazzbas från -82. Lönnhals. Nyligen genomgången, i princip perfekt intonerad och låter fantastiskt! När jag köpte den i välrenommerad musikaffär i New York för några år sen (har kvitto förstås) sa de att den var helt i original men second opinion efter hemgång säger kanske omlackad. Supersnygg och ett kap hursom! Som sig bör på en 30 år gammal bas förstås ett par repor här och där men inget som påverkar spelbarheten. Hör av dig om mer frågor!
Säljer min 5-strängade Fender jazzbas som fortfarande är i mycket gott skick! Anledningen till att jag säljer den är att jag inte spelar lika mycket på den längre. Men som sagt den är i mycket gott skick och jag har använt den till både jazz, gospel, rock, pop och mycket annat! Den passar utmärkt till nästan vad som helst :) Om du är intresserad så hör av dig via telefon eller mail. Om jag inte svarar så tala in ett meddelande :) Priset är 7000 eller högstbjudande.