Quantcast
Till salu inom

"fender hot rod deluxe säljes"

Gävle
Igår

Fender Hot Rod Deluxe III,...

5 500 kr
Blocket.se
Valdemarsvik
Igår

Fender Hot Rod Deluxe III,...

7 400 kr
Blocket.se
Knivsta
Igår

Fender Hot Rod Deluxe Snake...

4 900 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Fender Hot Rod Deluxe

4 995 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Fender Hot Rod Deluxe

4 500 kr
Blocket.se
Nässjö
Igår

Fender Hot Rod Deluxe III

6 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Fender hot rod deluxe 111

5 650 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Idag

Bra priser p frstrkare, oli...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Simrishamn

Fender hot rod deluxe (80-90tal)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Fender hot rod deluxe, type: pr246 Förstärkaren är tillverkad sent 80-tal eller 90-tal jag är lite osäker på det, serienumret är: B-193266. Saker som inte är original är högtalaren som är en 12" Jensen-högtalare från italien, samt reverbet som jag fick utbytt för ett år sedan. Det är en saftig rörförstärkare som sitter i, den klarar av både små, samt stora konserter utan problem. Medföljer gör även en footswitch. Bara ring om ni har frågor! /fredrik
4 500 kr
Blocket.se

Limited ed fender hot Rod deluxe, 60watt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Säljer nu denna skönhet, en fender hot Rod deluxe III white lightning edition, den gjordes bara i 600 ex världen över, förutom utseendet är det 60watt istället för 40 som är standard, och en celestion G12 centuary vintage 12" element, funkar väldigt bra tillsammans med pedaler , i preampen sitter 3 12ax7 följt av 2 6l6 som slutför, sitter nya TAD rör i just nu, bias inställt och klart Med i priset är ett flightcase med hjul, switch och dyl medföljer givetvis Kan skickas
6 000 kr
Blocket.se

Fender Hot Rod Deluxe

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer denna 40w, 1x12" all tube förstärkare med ett otroligt "clear" ljud. Har använts i hemmet då och då och på en handfull spelningar. Allt fungerar perfekt, allt i perfekt skick, inte en skråma. Säljes för att jag inte har användning för den längre. Överdragsskydd och footswitch medföljer. Serial: B-101523, Production year (KA) Januari, 2000. Tillverkad i USA, (Hot Rod Deluxe började tillverkas i mexico efter 2002) Ta gärna med guran för en test. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 500 kr
Blocket.se

Fender Hot Rod Deluxe med kabinett

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Fender Hot Rod Deluxe med ett extra kabinett i fint skick. Den extra lådan gör att man får mer botten vilket gör den till en otroligt mångsidig förstärkare som passar till de flesta genrer. Den tar pedaler väldigt bra och kan spela högt om man önskar det. Footswitch, kabel till kabinettet samt ett överdrag till förstärkaren medföljer. Förstärkaren finns att testa i Göteborg. Priset för förstärkare och låda är 6000:-.
6 000 kr
Blocket.se

Fender Hot Rod Deluxe förstärkare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har två Fender Hot Rod Deluxe till salu. En av de bästa allroundförstärkarna, fungerar till det mesta. Jag har använt dem som stereorig till gitarr, låter helt fantastiskt :-) Deluxe 1: Nyligen genomgången och bytta rör för 2000 kr. Låter kanon. Pris 4000 kr Deluxe 2: Fint skick men trasig lampa (lätt fixat), och borttappad footswitch (används sällan av någon). Låter kanon. Pris 3500 kr Hör av er om ni har frågor. Kan skickas om köparen betalar frakten.
3 500 kr
Blocket.se