Allt till salu inom "fender american standard stratocaster"

Sortering:
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Borgholm

American Fender Stratocaster Standard

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer nu min Fender Stratocaster Standard tillverkad i Corona, Kalifornien. Det är originalmickarna som sitter på och de låter utmärkt, som nya. Gitarren är i mycket fint skick med endast några ofrånkomliga smårepor på baksidan. Serienummer: N9398946 Medföljer gör också ett original Fender hardcase som har ett separat värde på ca 1000 kronor. Gitarren kan skickas och betalning sker då till mitt bankkonto och jag skickar gitarren när jag sett pengarna. Om det finns andra förslag på bekväma, smidiga och framför allt säkra betalningssätt för både säljare och köpare så ska vi nog kunna ordna det. Frakten betalas då av köparen. Den kan också hämtas upp antingen i Borgholm eller i Kalmar där jag pluggar.
6 900 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Göteborg

Fender stratocaster american standard 08

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer min american standard stratta på grund av att jag behöver pengar till ett annat gitarrköp. Gitarren är från 2008 och olympic white med lönnhals. Den är otroligt lättspelad och låter jättebra. Jag har inte haft några problem med den överhuvudtaget, jag är enda ägaren och har hanterat den varsamt. Den är i jättefint skick till det yttre bortsett från ett litet märke på sidan. Nypris på denna gitarr ligger på 11 000. Jag säljer den för 7 600.
7 600 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Östermalm

American Standard Stratocaster

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Olympic white/rosewood. Tillverkad 2007/2008 men har sannolikt spelats färre timmar än många gitarrer som hänger framme för provspelning i butiker, med andra ord minst sagt lysande skick. Inkl. Fender originalcase i absolut nyskick, samt kartong från Musikbörsen. Säljes av följande skäl. Gitarren var ett fullständigt onödigt köp. Nu ska jag köpa ännu en helt onödig pryl vilket jag rättfärdigar för mig själv genom att sälja gitarren. Hämtas i mitt hem på Gärdet, dvs skickas ej. Maila så hör jag av mig snarast.
7 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Vetlanda

Fender Stratocaster

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer min Fender Stratocaster American Standard (2008 Olympic white, rosewood neck) pga att den knappt spelas plus att ja med spelar mer på min akustiska. Behöver oxå pengar för att köpa ny cykel. Den är köpt Juni 2010 men är knappt använd. En liten repa finns på den. Orginalcase följer med samt ett Fender-axelband och strängar till ett värde av ca 220 kr. Köpt på Musikbörsen (numera 4sound) i Jönköping. Kvitto finns. Nypris var 10500 kr. Mitt pris lägger jag på 9500 kr. Hör gärna av er!
9 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Göteborg

Fender American Standard Stratocaster

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Intonation & justering När du får den här gitarren har den 010 strängar och är intonerad för dessa strängar. Skulle du vilja ha en annan stränggrovlek så sätter vi givetvis på det och intonerar därefter. Frakt Vi skickar alla försändelser med bussgods som vi tycker behandlar våra paket med mer omsorg än posten. Att skicka denna gitarr kostar inget extra. Om du däremot vill betala med efterkrav tillkommer 65.- No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern. Vi har öppet vardagar 12-18.30 och lördagar 10-15. Telefon 031-160049
8 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj