Quantcast
Till salu inom: ”

hot rod delar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu denna skönhet från Warwicks LTD serie då jag vill utforska basvärlden ytterligare. Basen är tillverkad i tyskland och ingår i en av Warwicks finare serier. Den är välanvänd så det finns en del märken,alltså en riktig player ! Kolla gärna på Warwicks hemsida för mer exakta specar eller ring så berättar jag allt jag vet. Kan ev tänka mig byte mot bas i samma prisklass.
Komplett motor från demonterad svensk Corvette Z06 2004. 405 HK. LS 6. Med kabelhärva, databox, koppling, elektrisk gaspedal, främre del av avgassystem med kattar, spjällhus, slang med luftmängdsmätare, AC -kompressor mm. OBS! HAR GARANTERAT ENDAST RULLAT 2300 mil och har alltid fått service här hos oss. Perfekt till din Hot Rod, Cobra eller lägg den i din 50-60 talare. Pris 45000:-. Vi har delar till alla bilar. Vad behöver du? www.classiccarservice.se
Mässingsgrill typ Rolls Royce, har suttit på en Siata. Har måtten 67cm bred 53 cm hög 4 cm bred plus infästning 3,5 cm på sidan. Grill gjord av plåtslagare, mässingskruv men tyvär ersatt på yttersta vertikalstolpar med 4 st galvade skruvar. Då den är skruvad ihop på sidorna går måttet att modifiera. Kan passa på Hot Rod / gammelbil / custom eller på annat bygge som vill sticka ut. finns flera vertikalstolpar som följer med Säljes till högstbjudande / kan skickas med bussfrakt eller hämtas efter överenskommelse i Helsingborg Jobbar obekvämt så sms eller mail fungerar om du ej når mig på telefon.
Helt ny V8 5.7l Vortec, fabriks komplett. Passar VINKOD R -96 UPP Står packad på original pall och fortfarande inplastad. Varför inte sätt in den i en Rat rod, hot rod eller något annat roligt bygge. Går även att konvertera för båt. Går att få levererad till Sundsvall annars hämtas den i Härnösand. Köpt för 40K Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Har en skinninredning till en Peugeot 106 Roland Garros som är i fint skick. Den är lite dammig på framstolarna så lite rengöring behövs men inga skador alls på skinnet, ingen nötning, sprickor eller dylikt heller.. Går självklart att använda dessa i nått typ av specialbygge, hot rod eller liknande. Jobbar så att jag inte hinner svara i telefon alltid men kollar mailen hela tiden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.