Quantcast
Till salu inom: ”

fiddy midsize 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket bra hoj som funkar perfekt. men förliten för grabben. (obs inte han på bilden) men hojen Barkbusters=handtagskydd Michelin starcrossdäck+tjocka slangar 12-14tum Midsize Vevhusvent=svalare motor Trim rotorkit med trimbox Ombyggd och förstärkt ram med en WP-dämp från en HUSABERG med många inställningar Magnetoljeplugg Grov ljuddämp( härligt lågt ljud) RK-kedja NYA Hjullager (SKF) Litet bakdrev medföljer oxå om man vill åka fort OBS!OBS! INGA BYTEN !!! (Dubbdäcken är sålda)
Tjena! dags att sälja min lilla leksak nu pga pengarbrist, Det är en 125cc midsize fiddy 4 taktare som har fint ös i sig. Har inte kört med den senaste 2 åren, startat den ett par gånger och kollat igenom den satt den funkar som den ska. Du får även med ett par Shift byxor ( tyvärr inga skydd i dom ), en komplett "tröja" med alla skydd i och ett par crosstövlar st 42 3.500 prutat o klart.
Hej nu vill grabben bli av med en superfina Fiddy årsmod 2010 av märket Orion som ny kostade 11.000:-. Fiddyn har funkat klockrent fram tills nu, tändspolen vill inte vara med längre jag har haft den på verkstad och fått detta bekräftat en ny kostar ca 200:- på 24MX vi har inte lust att gräva vidare i detta projekt utan dumpar iväg hojen för endast 2000:- alternativ är att du har något roligt att byta med men då skall det du har vara värt minst 5000:- och har du inte 2000:- eller något för 5000:- att byta med så ringer eller mejlar du någon annan.
Hallå! Jag ska nu göra mig av med min roliga leksak pga andra projekt. Den är riktigt fräsch. Den är en 125a från märket ewil power. Det är en midsize vilket innebär att den har 12"bakhjul & 14"framhjul. Bra mönster både fram och bak. Har aldrig krånglat för mig och har alltid bytat olja och luftfilter och lite smådelar. Säljes pga för många andra projekt och den står mest och samlar damm. Hade tänkt mig 3500kr. Bvsa.
Säljer en fiddy midsize 125cc -2011 då den har bara stått i ett år och är knappt körd. Större förgasare (Mikuni VM26.) Bromskivor fram och bak. Bromsskivan fram nog lite skev eller för att den stått still länge. Bakbromsen fungerar ej då jag tror det är bromscylinder som hängt/kärvar sig. Men vem behöver bromsa med bakbroms? Lättstartad och riktigt fin i plasten. Inte körd på ett år, endast uppstartad i verkstad.