Quantcast
Till salu inom: ”

fiddy pitpro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

har en pit pro fiddy som bara står o samlar damm har inte kört med den på ett tag och ska därför bort. har byt driv paket och luft filter samt gas vire på den för mindre än ett år sen. olja byt samtidigt. startar lätt och har skapliga däck på.extra kåpor medföljer samt org drevning. enda fel som är att bakbromsen har försvunnit nu när den har ståt.sitter nya belägg på den oxå. pris bra bud dock ej under 4500 kan ev diskuteras lite vid snabb affär obs ej min på bild men samma modell och färg
Hej! Jag köpte Fiddyn i sommras och har bara hunnit med att köra 4 timmar med den, det är inget fel på den, men måste sälja den pga. flytt. Inkörningen av den gjordes efter butikens råd, första timmen kördes den väldigt försiktigt och sen böt jag olja och ökade på gasen gradvis. Nypris är 13000 och jag skulle helst vilja ha 11500, men kan gå ner vid snabb affär. Ring eller maila eventuella frågor.
Fiddy pitpro 110cc 4 takt 4 växlad startkick+ el start. Fungerar som den skall. Köptes till lilla pojken för ett tag sedan men har ej intresse för den mera. Jag som är 110 kg provade den en gång och var uppe i ca 70 km/h och tycker att den är snabb för sin storlek. pris: 2700:- seriöst svar! 0728-467795 Finns att se i Säve.
Hej! Nu är det dags att köpa moped så jag tänkte att jag skulle sälja min fiddy eller byta den mot en annan moped. Jag har nyligen bytt motor och förgasare på den samt lite andra små saker så den är väldigt pigg och fräsch. Jag har bytt olja och tvättat den regelbundet. Jag byter gärna den mot en moped jag är öppen för förslag det är bara att mejla mig jag svarar på allt. Vid intresse kan jag skicka mer bilder och information Mvh Axel
Säljer min snakepit pga större köp . Det är som sagt en snakepit kingcobra 07 med en pitpro motor monterad , tycker den ger bättre effekt än snakepit motorn . Har även en hel uppsjö med reservdelar blandannat en ram komplett med gaffel och allt utom motorn . Ingår även 3 uppsättningar kåpset . Fiddyn går för övrigt felfritt och den är klar att köra direkt den är er . Hade tänkt mig 6000 för allt eller byte mot något kul kom med förslag.