Quantcast
Till salu inom: ”

fiddy 250cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena, säljer nu min Fiddy som har en motor på 250cc. Det är en Orion inte helt säker på vilken modell det är. Den startar alltid och har aldrig krånglat. Ny kick sitter på som är helt oanvänd. Den toppar mellan 90-100 km/h, säljer den pga av tidsbrist, tyvärr har kedjan gått av, kostar ca 100kr i affär har inte haft tid att fixa en ny kedja. Kan fås billigare vid snabb affär. Har även bytt olja regelbundet.
väldigt rolig att leka med men inte hunnit då jag fick jobb utomlands när den inköptes sedan när jag kom hem fick jag bil ! + att jag har fler Motorcycklar så den är bara uppstartad några gånger och körd runt kvarteret säljes till Priset 5000 garanterat billigast på Blocket för att vara oanvänd! alla kvitton finns och skickar även med en framlyckta som sitter på nypris 1000. ändå felet är att ett bromshandtag är av för att den ramlat i garaget, men vid intresse kan jag köpa nytt och byta kostar typ 100-200 MVH Jesper
Ej min på bilden men samma modell. nya kåpor men bak skärm är knäckt och bakre sido kåpor pga krasch. motor och växellåda jätte fint skick, motor olja bytt var 3e timme. defekt förgasare= choken flödar hela tiden. något knäckt ram pga slog runt i lite högre fart. finns skavanker och defekter där av priset! perfekt att plocka delar/ eller plocka över motorn på något annat objekt/ passar de flesta fiddy ramar.
tjenare, säljer nu min fiddy för jag inte har behov av den längre. är bara motionskörd och oljan har jag bytt ofta. kåperna är inte de finaste men inget jag har stört mig på. går bra och inga missljud från varken motor eller låda.. Pris: BUD, Eller bytes mot moped! NEJ JAG VILL INTE BYTA MOT DITT J*VLA XBOX360 ELLER PSP!!!!! FLER BILDER KAN SKICKAS VIA MAIL!
Nu säljes hojen pga ej har tid att leka längre. Det är alltså en Fullsize 250cc med ca 19-21 hk Går ruskigt bra, motor och låda samt koppling funkar kanon. Har har servat den regelbundet med olja och kedjespray mellan 5-7 timmars körning. Hojen är 3 år gammal så självklart finns det nå repa här och var. Hör gärna av dig för mer info. Hojen finns i Centrala Eskilstuna. Jobbar fram till 17:00 så Ring gärna efter. MVH