Quantcast
Till salu inom: ”

fisher price pengar till kassaapparat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sjösala 3vxl

Helsingborg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. Strykbräda med "ärmbräda", 60 kr. 2. Barbiedockor, 6 st, varav 2 med kläder och resten utan. Välanvända men hela, 100 kr för alla. 3. Actionrobotar, laserpistoler och lasersvärd, ljus och ljud, 100 kr för allt. 4. Byggbitar, "meccano-liknande", från IKEA, oanvänt. 60 kr 5. Tågbana i trä, både från BRIO och IKEA, går att använda tillsammans. Broar, spårdelare, tågset med batteridrivet lok, många delar. 500 kr. 6. Verktygsset inkl byggbar traktor att sätta ihop och plocka isär, 70 kr. 7. BRIO bankbräda, 40 kr och Fisher Pricekassaapparat med "pengar", 60 kr. Leksakerna finns på Ersboda i Umeå. Jag nås enklast på kvällstid.
Fisher price bondgård 200:- Fisher price kassaapparat 100:- (finns tre pengar med)
Fisher Price kassaapparat. Låda som öppnas när man vevar, och pengar i olika färger som passar i de olika facken. 75:- Fischer Price skolbuss med figurer. Spelar melodi. 150:- Brio magnetbyggsats tåg. 100:- Plocklåda med geometriska klossar. 75:- "Styltor". 50:- Allt för 300:-
FISHER PRICE PAKET: KAKBURK MED ROLIG INLÄRNING OCH MUSIK. FEM OLIKA FORMER MED SIFFROR ATT ÖVA OCH SORTERA EFTER FORM. SÅNGER ATT SJUNGA MED I. LUSTIGA LJUD. NÄSA MED LYS- OCH LJUDFUNKTION. ELEFANT MED FYRA GENOMSKINLIGA KLOSSAR, ATT STOPPA IN I ELEFANTEN, SOM DÅ SPELAR OCH LÅTER SOM EN ELEFANT. KAN OCKSÅ DRAS LÄNGS GOLVET MED DET STADIGA SNÖRET. TELEFON MED FYRA LJUDKNAPPAR, MED BILDER PÅ. NÄR DEN STORA RÖDA KNAPPEN TRYCKS PÅ, RINGER DEN OCH TELEFONLUREN VIBRERAR. KATT SOM GÅR ATT PLOCKA ISÄR. MJAAR SOM EN KATT, SPELAR OCH TRYCKER MAN PÅ DEN ORANGA KNAPPEN, RÖR SIG KATTENS ÖRON. "HANDDATOR" MED SIFFROR, ADDERA, MINIRÄKNARE, FRÅGESPORT, SPEL, MUSIK. BIL MED ETT VITT MONSTER, BAKOM GALLRET SOM GÅR ATT KNÄPPA BORT GALLRET OCH TA UT MONSTRET. NYSKICK. SÄLJES TILLSAMMANS FÖR 350:- ____________________________ PLAY LEARN PAKET: EN RYMDRESA MED DEN INTERAKTIVA RAKETEN. MED LJUD, LJUS OCH RÖSTER, SOM INTRODUCERAR BARNET FÖR FÄRGER, SIFFROR, FORMER. TELEFON MED KNAPPAR, LJUS OCH LJUD, NÄR BARNET TRYCKER PÅ KNAPPARNA. KAN OCKSÅ DRAS LÄNGS GOLVET MED SNÖRET. PIANO MED TANGENTER ATT SPELA PÅ, SAMTIDIGT SOM DET LYSER. TRUMLJUD, KATT OCH HUND ATT TRYCKA PÅ. DRAGVALP MED SKALLLJUD OCH KORTA MELODIER, NÄR BARNET DRAR HUNDEN FRAMFÖR SIG. HUND SOM HÖRS SKÄLLA SOM MUSIK, NÄR HANS NOS TRYCKS IN. SAMTIDIGT LYSER OCH BLINKAR PARTIERNA PÅ HUNDENS SIDOR. HUNDEN KAN OCKSÅ DRAS LÄNGS GOLVET MED SNÖRET. KASSAAPPARAT MED SCANNER OCH PENGAR. SOM GÅR ATT RÄKNA PÅ RIKTIGT MED. NÄR SCANNERN SOM LYSER OCH LÅTER TRYCKS PÅ, KOMMER 299:- FRAM PÅ SKÄRMEN. BIL MED CEMENTBLANDARE. NÄR GUBBENS HUVUD TRYCKS IN, ÅKER BILEN FRAMÅT. NYSKICK. SÄLJES TILLSAMMANS FÖR 350:- JAG BOR NÄRA S:T ERIKSPLAN.