Quantcast
Till salu inom: ”

fisher price tåg djur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fösta bilden Skolbuss med gubbar FisherPrice 100kr Lekhus med möbler (huset går att öppna på sidan) FisherPrice 100kr Gargare med verkstad och hiss med olika ljud Fisher Price 100kr Andra bilden Tusenfoting med bollar som snurrar när man drar den efter sig FisherPrice 80kr Badbalja för dockor 20kr Dockvagga i trä med docka och täcke 80kr Tredje bilden Kassapparat med scanning och pengar 80kr Tåg med djur FisherPrice 80kr Köp alla saker endast 500kr
Bild 1: Fisher Price buss och tåg som båda spelar melodier och låter + figurer och djur. Pris: 150 kr. Bild 2: Mega Blocks och en stor tillhörande lastbil. Pris: 100 kr. Sakerna är fräscha och kommer från ett djur och rökfritt hem. Endast mailkontakt då jag jobbar oregelbundna tider. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rensar ut lite här hemma inför flytt och säljer nu lite av barnens leksaker som inte längre används. En del har vi knappt hunnit använda. Mycket roliga aktivitets leksaker med ljud och melodier. Bland annat en hoppande Tiger med roliga ljud. Fisher Price tåg med djur. Fisher Price bok med rim och sjungande ramsor. 2st Kärnan bamse pussel En aktivitets leksak med hoppande grodor och andra roliga läten. Och mycket mer... Kan även lämnas i Göteborgs området. Säljes tillsammans.
Leksakspaket innehållande leksaker bla från Fisherprice: -blandade småleksaker ex skallror, telefon, oanvänd bitring, tusenfoting -brandbil, tåg, självkörande bil (om man trycker på hatten) -teletubbisar -sjungande snigel med klossar att stoppa i skalet -självkörande tåg på räls (trycka på en knapp) -ladugård med klossar att stoppa i (då hörs ljud och ljuset blinkar) -Noaks ark, djuren plockas av och på -2 st Ikea leksaksförvaring Behövs batterier till en del av sakerna. Säljes för 380:- eller högstbjudande!
Fint zoo med många djur, två gubbar (en är inte med på bilden) och andra delar. Har 5 eller 6 olika djurläten. Cirkuståget har inga batterier men kan också låta. På släpet snurrar plattorna när man kör tåget. En clown och flera djur ingår. Leksakerna är lekta med men i fint skick. Kanske finns något märke på isbjörnen eftersom den är vit. 200kr för allt. Finns på Fridhemsplan.