Quantcast
Till salu inom: ”

fiskrök säljes

Tidigare annonser till salu

uthyres vinterbonat sommarhus vid kusten 3 mil söder om Västervik. 5 mil till Astrid Lindgrens Värld. huset med härlig altan , ligger i enskilt läge 130 meter från havet med bad och båtbrygga. hus 1, övervåning med dubbelsäng och soffa tv. undre 2 enkelrum med 200x90 sängar. toalett med dusch och tvättmaskin. kök i anslutning med vardagsrum. hus 2, 3 sängar + 2 maddraser på loftet. eget vatten och ute dusch . vedeldad bastu, grill, fiskrök finns. båt finns att hyra 1500:- vecka hösthelger finns att hyra kontakta mig på mail.
Stugan Anna på den Skånska sydkusten Abbekås Två bäddar med fräscha sängkläder •Fullutrustat kök med trinett, mikro och kaffekokare •Toalett, dusch och friliggande vedeldad bastu •Stor terrass med vilstolar, grill och fiskrök i en härlig 2 000 m2 trädgård •3 km från kustens bästa golfbana med rest. •300 m från havet och hamnen med en gourmetrestaurang •100 m till en välsorterad livsmedelsbutik Uthyrningen administreras av grannfrun till ägarna. Kontant betalning vid ankomsten
Sportfiskeanläggning med tre dammar, varav den största på 2 ha, uthyres från och med januari 2013. På anläggningen finns en stuga på 24 m2, ett grillskjul med öppen spis, fiskrök, fiskrensningsskjul med rinnande vatten, och en toalett med rinnande vatten. Det finns också två stugor med vardera 4 bäddar och en byggnad med två dusch/toaletter samt ett fullt utrustat kök. Dessa byggnader är belägna 600-700m från dammarna. Gå gärna in på www.skoogsgarden.com för mer information, eller ring Bengt 070 20 96 148
Ett tillbehör till kött- och fiskrök som också säljs i vår E-butik. Översta hyllplanet tas bort och upphängningsanordningen placeras där istället. Mer information om röken och tillbehör finns i vår E-butik Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.
Ett tillbehör till kött- och fiskrök som också säljs i vår E-butik. Översta hyllplanet tas bort och upphängningsanordningen placeras där istället. Mer information om röken finns i vår E-butik Om företaget I vår E-butik hittar du produkter för villaträdgården och vildmarken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva designar och tillverkar.

... eller prova att söka på fiskrökare rökugn