Quantcast
Till salu inom: ”

fjällräven tält termo g66 extreme säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en 5 år gammal dunjacka i väldigt bra skick och kvalitet. Materialet är deras G-1000 som gör den slitstark och vattentålig. Den är mest använd vintern för fem år sedan och då frös jag aldrig i den så den är väldigt skön och varm. Unisex-modell. Den är i storlek XS och jag är tjej på 167 cm, för mig var den lite för stor så den kanske passar om man är lite längre/större. Säljer den för 1900 kr. Jag har även ett Fjällräven tält i modell Singi Lightweight. Grönt 2-mannatält som köptes för en månad sedan för 4999 kr. Kvitto finns. Endast använt 4 nätter och inget fel på tältet alls. Säljer för 4400 kr. Länk till produkten: http://www.naturkompaniet.se/fjallraven-singi-lightweight-2 Ring/smsa/maila. Hälsningar Susanne
Hej ! Har ett Fjällräven Foxlite som jag nu ska sälja. Bågpinnarna är helt nya, uppsatta en gång. Tältet är inte mycket använt, uppsatt ett 10-tal ggr. Ett tält gjort för 2 personer, för alla säsonger. Väldigt stabilt. Lätt att sätta upp. Vikten är totalt 2,9 kg. Vid eventuell frakt så delar vi på den. Jag köpte detta nytt, så jag är den enda som har använt tältet. Maila för mer information.
På grund av ålder och andra omständigheter säljer vi hela vår campingutrustning bestående av: 3-manstält, Fjällräven tunneltält Akka 3. använt ca 3 veckor Campingbord med fyra stolar. Märke McKinley Komplett utrustning för matlagning med tallrikar, bestick,glas etc Trangias aluminiumkök med kastruller, kaffepanna, stekpanna, kan eldas med gas eller rödsprit. Brännare medföljer förstås. Allt är i bästa skick och väl omhändertaget. Nås lättast på 070-559 56 45. Du kommer göra en bra affär!
Ett Fjällräven Akka View 2 som jag köpte sommarn 2013 på Naturkompaniet (nypris 5000kr) i riktigt fint skick då jag endast sovit i det ca 6 nätter på campingplats. Tältet är för 2 personer och perfekt för dig/er som tänkt att vandra och tälta i tex fjällen då det är ett kvalitets tält som är lätt att bära med sig och enkelt att montera. Färg : Mörkgrön Vikt : 3 kg Säljer det nu för att jag köpte ett nytt tält.
På grund av förändrade behov säljer jag nu mitt 3-mannatält från Fjällräven. Tältet är välskött och har inga skador. Det är inköpt 2013 och enbart använt under 2 fjällturer. Tältet klarar förhållanden på fjället och står emot vind och väta på ett mycket bra sätt. Tältet är stabilt och har en stor absid som möjliggör god förvaring och möjlighet till skydd vid hårdare väder. Fakta: Mått totalt: 460*200*115 (yttermått) Mått innertält: 220*175/135*110 Vikt: 3,4 kg Vattenpelare tak: 4000 mm Vattenpelare golv: 10 0000 mm