Quantcast
Till salu inom: ”

fjordhästar till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Smulan är en maxad C-ponny mkh: 135 och viktbärande korsn. mellan islandshäst och fjordhäst hon är född -93 men har fortf. motor. Hon kräver en van ryttare som vet hur man ska hanskas då hon ska testa ryttaren i början men har inte varit dum så länge jag har haft henne. Hon har inte blivit så mycket riden tyvärr så därefter priset. Vill ni veta mer hör gärna av er all utrustning ingår självklart! Kan skicka mer bilder. Hemmet viktigare än priset!
Hej, måste tyvärr sälja min fjording då vi ej kan ha tre hästar. Hon är född 93 och är 139 cm i mankhöjd. Hon är super lugn och snäll i all hantering och ridnig, kan vara lite busig när man ska galoppera på ängar/öppna fält men det är inget problem om man är bestämd. Hon är tränad och tävlad i dressyr även lite tränad i hoppning men det är inte hennes favorit gren. Har pass, vaccinations papper, mätintyg och är chipmärkt. Hon får en del saker med sig, träns, sadel osv.
Jag behöver lite hjälp med motionen av mina fjordhästar och söker därför seriös medryttare för långsiktigt samarbete, regelbundet ca 2 dagar/vecka. Motionsridning, uteritter, i första hand, men för den med intresse även lättare markarbete/dressyr/ev hoppning. I mån av tid hjälper jag dig även gärna med dressyrträning eller så rider vi ut tillsammans. I dagsläget handlar det om två valacker, en ung och en äldre, pigga, glada och välridna, vi provar vem som passar dig bäst. Ridvana krävs men inget hinder om du är lite "rostig". Ridning och pyssel, i undantagsfall stallarbete. Kostnad diskuteras. Bil är ett måste då allmänna kommunikationer saknas. Maila eller ring för mer information. Vi finns i Onslunda utanför Tomelilla.
En väldig vacker fjordhäst! Han är låg i rang! Han har hoppat enstakade hinder på 80 cm och högre vid löshoppning. Han går fint i form alla gångarter. Han har gått på lösdrift förr står dock nu i box. Han trivs både i box och i lösdrift. han har även blivit körd hos fd ägaren som hade en turridningsverksamhet. Men jag har aldrig kört honom. Men det var ju nu några år sedan men tror inte skulle vara något problem. Länk: http://www.youtube.com/watch?v=bYhrBWoHj5U&feature=player_embedded Säljes endast till bra hem!
Pollux Hästbokklubb. 2011. 146 s. Pocket. 20x13cm. 174 gram. Nyskick. Skyddsomslag saknas. Jördis, som har sin egen stil, känner sig udda i nya skolan och håller sig för sig själv. Carina vill dock gärna lära känna henne och upptäcker efter en tid att hon och Jördis har en sak gemensam: kärleken till hästar. Efter ett slumpartat möte i skogen förändras allt och plötsligt har Jördis fått en massa hästintresserade vänner. Jördis, Carina och hennes bästa kompis rider distansritt och gör en massa annat kul ihop. Men så råkar Jördis älskade fjordhästar plötsligt illa ut. Någon går in i deras hage nattetid ....