Quantcast
Till salu inom: ”

flygplans skrot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lego city

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

FÖR DEN HÄNDIGE!! Startar alltid. går bra i motor o låda. Bilen ska besiktas nu i dagarna.. saker som ska lagas: * lambasonden - kollade med en skrot här i årjäng, fanns begagnad för 200:- * Handbromsen Låter även som ett flygplan. men avgasröret ser helt ut vid en snabb titt. säljes på plåtfälgar men vill ni ha dom fälgarna som sitter på så kan vi komma fram till ett billigt pris..
Nu säljer jag barnens leksaker, en del mer använd än andra men allt i bra skick. Ser helst att jag säljer alla leksaker i ett paket pris men undantag kan göras. Bild 1 Paket pris 350kr Annars *Flygplan med ljus och ljud 70kr *Bok med ljud och ljus 70kr *Telefon med melodier och man kan själv komponera ihop egen musik, medföljer not häfte 70kr *Sago bok med Nalle Puh och Lejonkungen, se länk för beskrivning. http://kidstvmovies.about.com/od/tvrelatedproducts/gr/telestory.htm 70kr *Blixten bilar 50kr *Telefon med ljud och Nalle Puh snurra med ljus 20kr *Bil Skrot 20kr * Turtels "robot", kan placeras en turtels i den 50kr * 2 st Nalle Puh förvarings lådor 20kr Bild 2 Lite saker som gör det enklare att bli "torr" Allt bild 2 70kr *BabyBjörn potta blå 50 kr *Extra ring till toaletten så att barnet har lättare att sitta 40 kr Ring eller maila för mer info!
Har en massa RC saker liggandes som jag tänkte sälja nu. Mitt intresse har tagit slut när det gäller RC sporten . En hel del begagnade saker men även en del nya fordon. En 4WD buggy 1:18 Team Associated (Factory team) påbörjad montering men ej slutförd (ny). Ett flygplan även detta påbörjad montering men ej slutförd, det är ett Multiplex MiniMag vingspann ca 1000mm. En Swallowladdare som laddar LiPo pb osv. En LCB-6 LiPo balanserare(helt ny) . 2 st båtar med olika frekvenser roliga att tävla med. En Hitec X-Flash 5 radio , knappt använd, bra skick.En flock radio både ratt och spak. Plus en massa andra saker som ligger i ett par lådor . Ett par metanolbilar bl.a . En del mottagare . En enklare helkopter fullt flygklar. En metanolmotor nästan ny endast körd 30 min. Se bilderna men det är bara ett utkast vad som finns . Det är inte en massa skrot utan en del objekt men de flesta dela finns så att det är bara att mecka ihop och ha roligt. Allt säljes ihop i ett paket Nypris : vet ej Mitt pris : 3000:- VILKET ÄR ETT RIKTIGT KLIPP Eller kom med ett vettigt förslag.Skambud ignoreras. Skickas ej , hämtas på plats
2 plåt flygplan USA F-51 S2 Japan skrot ?
2 plåt flygplan USA F-51 S2 Japan skrot ?