Quantcast
Till salu inom: ”

flyttbara toalett dusch moduler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nordost Qx4

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Objektsnummer 3719 6 stycken moduler Har tidigare varit en förskola, kan ändras till t.ex. kontor med personalutrymme eller föreningslokal m.m. Med 4-5 st kontorsrum, 1st stor sal på 56m2 för öppet kontorslandskap, med intilliggande kök. 4st toaletter varav en med dusch. Möjligheter att bygga om till omklädningsrum med wc och dusch. Städutrymme med utslagsback. Mått/sektion: 9600x3000mmmm ca 170 kvm Se Objektbeskrivning för ritning och fler bilder på hemsidan eller ring oss för mer info.
Objektsnummer 3220 8st kontorsmoduler med 11st kontor eller enkelrum, lunchrum på 29kvm, toaletter, dusch. Modulerna är renoverade utvändigt med nya fönster och ytterdörrar. Ny panel och nymålad. Invändigt håller vi på att måla samtliga väggar och tak samt montera nytt kök. Lösa inventarier ingår ej. Se Objektbeskrivning för ritning och fler bilder på hemsidan eller ring oss för mer info.
Objektsnummer 4396 2 stycken begagnade moduler en med måtten: 9600x3600mm och den innehåller 3 kontorsrum och den andra har mått: 9600x3000mm och är en entre´modul med toalett, dusch, förrådsutrymme, städ-/torkutrymme med utslagsback och varmvattenberedare. Modulerna har behov av uppfräschning. Säljes som t.ex. kontor, lager, fritidshus eller liknande. Normalt slitage. Inga takskador. Ring oss för mer information eller kom och besök oss.