Quantcast
Till salu inom: ”

toalett dusch bod säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej har en rejäl med 170 isolerade väggar och 220 isolerat golv och 220 isolerat tak som jag vill sälja för jag hinner inte med den det som återstår på den är att måla den utvändigt och lite små fix snabbt fixat. invändigt är den förberedd för kök som är uppsatt sen är där påbörjat för toalett och dusch är spottlights i boden och 3 glas fönster och en väldigt exslusiv dörr sitter i den bara dörren kostade 16000 tusen och låset 6 tusen men säljer boden för endast 10000 kr
Nyrenoverad gavelradhus med stor tomt och en stor boyta önskas hyras ut till lugn och skötsam familj, företag. Huset har två våningar med fyra sovrum som är nyrenoverade på övervåningen samt toalett och badkar. På nedre våningen finns vardagsrum, kök, toalett med dusch, förråd och tvättstuga. Finns även förråd/boden på tomten. Barnvänlig miljö, nära till grönområden. Fem minuter och gå till Bromsten Centrum, tio minuter och gå till Spånga Centrum. Hyra är 18000 kr. Tre månader deposition. Ettårskontrakt med möjlighet till förlängning.
Stor luftig 4:a uthyres i centrala Boden. Fint disponerad med stora sovrum. 2 toaletter varav en med dusch. Tillgång till bastu i källaren. Fin innergård för solbad och grillning. Bilplats finns att hyra. ComHem TV och bredband i fastigheten. Icke rökare önskas! För mer information och visning ring S P Fastigheter 070-381 24 11 Mån - Fre 9-16 Sedvanlig kreditupplysning görs innan kontraktsskrivning.
Nu säljer vi huset! Jättefint läge ner mot Svartbyträsket, barnvänligt område, endast en nära granne, lummig tomt, bärbuskar, jordgubbsland, stort garage och gullig lekstuga! 1-plans fasadtegelhus med källare beläget i Södra Svartbyn. 3 toaletterDusch + bastu Vidbyggt skyddsrumsgarage, ca 60 kvm med två stycken 3-fasuttag. Inglasad/överbyggd altan med burspråk. Fjärrvärme indraget 2008. Öppen planlösning kök/vardagsrum. Nära skola, förskola & bussförbindelser Boden-Luleå! Boyta: 110 + 98 kvm Nästa visning: 22/8 Vänligen kontakta mäklare vid intresse.
Objekt:3037,3038,3030 Kontorsuppställning ca 90 med 3 fina bodar: En kontorsbod med kontorsrum, fikarum med vask, skåp och kylskåp. Toalett och dusch. Två kontorsbodar med 2 kontorsrum i varje. Går att kombinera på fler sätt. Ring oss och få förslag! Invändig takhöjd 2400 mm. Mått 9000 x 3300 mm/st Hela måttet: 9000x9900mm Ritning och fler bilder finns på vår hemsida under "Objektsbeskrivning" Kontakta oss för mer information.