Quantcast
Till salu inom: ”

flyttbart skogsstall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stallet är ett lastbilsskåp som är omgjort till stall. Har satt ett tak på det för att överhänget skyddar mot sol och regn, samt att det blev finare. El är indraget och lysrör finns uppmonterat. Det har använts i 4 vintrar och fungerat jättebra. Stallets totala storlek är: Bredd: 2.45 Längd: 7.50 Innertakhöjd: 2.25 Det är inrett med en box för D-ponny och en box för A-ponny. Hör gärna av er för ytterligare information, fler bilder kan mailas! (Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär!)
Skogsstall, flyttbart på medar säljes. 2.20 högt i tak, 3.75 långt och 2.15 brett. En stor öppning med ramp för hästen att gå på, en smal dörr och en "mockningslucka" finns. Det finns även ett tak på sidan om stallet, för att förvara saker under. Bra golv och väggar, har de sista åren endast haft stallet som sadelkammare så det är inte så mycket slitage på det. Rampen upp till stallet kan behövas fixas till eller bytas ut, då stegpinnarna är slitna. Köparen betalar för frakten.
Bod/barack/stall 2,2 x 5,8 m invändiga mått, byggd på Hiab lastväxlarram för enkel förflyttning, behöver inget bygglov. utv stående panel, inv dubbla 10 mm plywood gör konstruktionen stark, målad i ladugårds färg som klarar högtryckstvätt. Utv tak i plåt, inv tak klätt i vit plåt. Isolerad i golv, väggar och tak. Hängrännan och stuprör kraftigt monterad för att klara flytt på lastbil. Två aluminiumdörrar en 120cm bred på långsida och en 90cm på kortsida. Två gallerförsedda fönster sitter högt på varje långsida. El dragen med skärmad kabel i överkant på väggar med elcentral och brytare på utsidan. Två ljusrörsarmaturer är monterade på väggarna direkt under tak plus en lågenergilampa och uttag invändigt. Den är byggd och tänkt som stall i vår ägo men kan med fördel användas som arbetarbod verkstadsbod verkstad vilbarack personalrum friggebod attefallshus stall Skogsstall skogskoja barack byggbarack där en lätt flyttbar byggnad behövs, den är ej använd efter renovering ombyggnad så i mycket fint skick.
som gör det lättflyttat med krokbil. 5,5 x 2,15 m inv mått, två alu dörrar 1,2 & 1 m bredd, vit plåt i taket och vit stallfärg som klarar högtryck, kraftigt plankgolv. Två lysrör och nattlampa, skärmad kabel med brytare på utsidan. mellanvägg och ventilation kvar att göra. Passar islandshästar. Svara med telnr så ringer jag upp. skogsstall, skog stall, flyttstall
Hej, är ute efter ett mindre flyttbart stall som har plats för 2 mindre hästar, är öppen för alla förslag och skicket behöver inte vara det bästa, skulle vara ett plus om den stod på medar. Hör gärna av er.