Quantcast
Till salu inom: ”

hönshus flyttbara säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nytt flyttbart Hönshus till ca 4 hönor eller 3 hönor och en tupp. Isolerat och inrett med sittpinne, redde som går att öppna taket på utsidan för att plocka äggen. Lucka på framsidan så hönsen kan gå in och ut. Hela bakstycket går att öppna så att man kan städa insidan av huset lätt. Två handtag och hjul så att man kan flytta runt huset i trädgården . Säljes med eller utan ägg läggande silkeshönor och tupp bilder på hönorna kan skickas om man vill.
Vi söker efter något som går att använda till hönshus. Kanske har du en lekstuga, ett förråd eller en bod som efter en del uppfräschning kan bli ett roligt hem till våra höns. Vi har inte många så det vi söker behöver inte vara stort bara någorlunda flyttbart. Nu håller vi tummar och tår att vi hittar något före vintern så att tanterna inte fryser. :)
Lekstuga eller liknande köpes! Ska användas som hönshus. Har ni ett flyttbart litet hus/skjul/bod/lekstuga som ni vill sälja så hör av er. Allt av intresse, men helst i närheten av Vilhelmina Kommun
En bod bortskänkes mot hämtning. Den är flyttbar, i ok skick och perfekt till hönshus, jaktbod eller liknande. Välkomna!
Flyttbart hönshus eller lekstuga köpes.