Quantcast
Till salu inom: ”

ford pinto motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer lite sierra delar som ligger 2st ögonlock 150:- 1st rs original vinge till sierra sedan 200:- 2st mätartavlor, båda st 200:- 2st sätt med fords original mattor 100:- 2st röd,gula baklysen 100:- 2st reflektorer 50:- 2st svarta backspeglar 100:- Glykolbehållare till pinto motorn 100:- 4st original dörrsidor som har suttit i en sierra 91:a 200:- 2st gt dörrsidor bak till sierra kombi 100:- 1sett med original tändkablar 100:- 1stSvart Mittkonsoll 100:- 1stSvart handsfack 100:- 1st gt mätarkonsol 100:- M,m Pris:Om inte priserna duger på delarna så är det bara o lägga bud på dom !!
Tjena, ska sälja min taunus pga att jag inte har plats eller så bra erfarenhet av att pilla med motorer. Det sitter en Ford pinto 2,0 i som inte startar i nu läget. Enligt förra ägaren så fungerade den innan han började plocka ner den och efter han hade plockat ner elen så visste han inte hur han skulle koppla det igen. Startmotorn går men det kommer inte någon gnista fram till stiften. rost lagad i golvet. skickar med fälgarna och en intercooler. Maila eller ring för mer info
Hej har en Ford consul -75 med en 2.0 pinto motor, den är besiktad till 2014-03-31. Bilen har gått ca 9000mil, hastighets vajern gick av för ett tag sen. nu till det tråkiga skulle byta en tändkabel idag sen vill den inte gå som den ska. är säkert något lätt orka inte skruva nå mer. jag och också byt tändspole och brytarspetsar samt tändstift för ett tag sen. billigare vid snabb affär. eller bytes mot diesel
Säljer min Ford sierra med pinto motorn. Har bara gått 8500 mil. Besiktigad och skattad. Det ända som är negativt är att den inte startar för tillfället, det behövs en ny fördelare, och ett nytt blinkersglas, sen finns det några bulor och lite repor i lacken. Kan tänkas att byta mott något annat roligt kom med förslag . Vid intresse ring, eller mejla.
Har lyft ur en Motor ur min sierra som jag inte behöver. Det är det bra blocket (205) Det enda som fattas är generatorn. Fungerade när den lyftes ur, typ 9 Växellåda följer även med Det negtiva är att den läckte olja någonstans, Den blårökte lite, Och någon lyftare lät. bvsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.