Quantcast
Till salu inom: ”

franz jäger kassaskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kriminalgeniet Charles-Ingvar Jönsson, -Sickan- kallad, har en genial plan som gäller ett kassaskåp av märket Franz Jäger. Men kuppen går snett, polisen kommer och -Sickan- åker in. Vid frigivningen dyker Vanheden och Rocky upp utanför fängelseporten för att hämta -Sickan-. Men den här gången har han redan blivit hämtad - av finanskungen Wall-Enberg som vill ha ett -skåp- öppnat i Schweiz... En sanslöst rolig kriminalfars med Gösta Ekman i sin paradroll som -Sickan-, en av kriminalitetens skarpaste hjärnor. Denna version har digitalt renoverat ljud och optimerad bild.
Franz Jäger värdeskåp och brandskåp med datamediainsats som tillbehör.Skydda dina ägodelar mot brand och inbrott.www.mivab.se/
Äntligen kommer de 5 klassiska Jönssonligan- filmerna samlade i en och samma box. Följ "Sickans", Vanhedens och Dynamit-Harrys ständiga jakt efter "lysande" kupper. Varning för Jönssonligan (1981) (speltid: 1tim 29min) Regi: Jonas Cornell Sickan har många geniala idéer och denna gång handlar det om en kupp av ett kassaskåp av märket Franz Jæger och ett extraarbete med finanskungen och gangsterbossen Wall-Enberg. Jönssonligan & Dynamit Harry (1982) (speltid: 1 tim 41 min) Regi: Mikael Ekman Sickan, Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar Jönssonligan Dynamit-Harry men hans kunskap om dynamit är en smula förlegad... Jönssonligan får guldfeber (1984) (speltid 1 tim 37min) Regi: Mikael Ekman Denna gång ska Jönssonligan stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter. Dessvärre är de inte ensamma om att vara intresserade av detta, de har konkurrens av Wall-Enberg. Jönssonligan dyker upp igen (1986) (speltid 1 tim 30min) Regi: Mikael Ekman Planen denna gång gäller en kupp mot IKEA men de är inte ensamma i de mörka lokalerna... Jönssonligan på Mallorca (1989) (speltid 1tim 38min) Regi: Mikael Ekman Ett uppdrag från Wall-Enberg förenar nytta med nöje för Jönssonligan på Mallorca när Sickan kommer med en lysande plan som rör den stora kuppen. Kanske rentav den allra största..